in

Χριστίνα Τσόρμπα – «Δε μ’ αγγίζει η κακία, οι μίζεροι άνθρωποι μου προκαλούν αλλεργία και τους αποφεύγω»

Η Χριστίνα Τσόρμπα παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και στον Παναγιώτη Βαζαίο. Η δημοσιογράφος, που παρουσιάζει καθημερινή εκπομπή στη Βεργίνα Τηλεόραση, μίλησε για την ανέλιξή της και τις αντιδράσεις του κόσμου, ενώ τόνισε ότι έχει έρθει αντιμέτωπη με τοξικές συμπεριφορές.

-Πώς φαντάζεσαι την εξέλιξή σου στον χώρο αυτό;

Η καθημερινή εκπομπή μου στη ΒΕΡΓΙΝΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ είναι μια καθημερινή προσπάθεια ανάδειξης της είδησης, επικοινωνίας με τον κόσμο, παραγωγής νέων ειδήσεων. Θα μου άρεσε να κάνω βραδινή εκπομπή που να «πατά» ανάμεσα στην ενημέρωση και το infotainment. Η αλήθεια είναι ότι αν φανταστώ το μέλλον αυτοπεριορίζομαι και αυτό δε μ αρέσει. Προτιμώ να είμαι ανοιχτή σε νέα, ενδιαφέροντα πράγματα.

-Τι σου λέει ο κόσμος όταν σε συναντά στον δρόμο; Απολαμβάνεις το κομμάτι της δημοσιότητας;

Μου αρέσει η αναγνωρισιμότητα που έχω στη Θεσσαλονίκη, αλλά όταν σήμερα όλοι είμαστε «μπροστά» λόγω των social media, αυτό δεν είναι κάτι που σε κάνει να ξεχωρίζεις. Επίσης αυτή η «απόλαυση» αφορά τις πιο μικρές ηλικίες. Εδώ που είμαι σήμερα πιο πολύ απολαμβάνω όταν κάνω μια καλή συνέντευξη ή όταν «βγάλω» μια είδηση.

-Κατά τη διάρκεια της πορείας σου ήρθες αντιμέτωπη με τοξικές συμπεριφορές στον χώρο αυτό και αν ναι πώς τις αντιμετώπισες;

Εννοείται πως τοξικοί άνθρωποι υπάρχουν παντού. Συνήθως προσπερνώ την κακεντρέχεια, τα υστερόβουλα σχόλια, τη ζήλεια, με χαμόγελο. Δε μ’ αγγίζει η κακία, οι μίζεροι άνθρωποι μου προκαλούν αλλεργία και τους αποφεύγω όσο μπορώ. Αν δε μπορώ, τους αγνοώ ή χρησιμοποιώ το χιούμορ που συνήθως δεν καταλαβαίνουν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παλλήνη ΤΩΡΑ – Ο δημοτικός υπάλληλος αρνείται πως έβαζε τις φωτιές – «Είναι όλα ψέμματα, είμαι αθώος»

Φωτιά στην Αργολίδα στην περιοχή Διαβολογέφυρο Τροιζηνίας: Επιχειρούν εναέρια μέσα