in

Χριστίνα Μαξούρη – «Όλος αυτός ο ντόρος έγινε γιατί οτιδήποτε ξεφεύγει από τον μέσο όρο είναι πολύ πιασάρικο»

Στον καναπέ της εκπομπής «Super Κατερίνα» κάθισε νωρίτερα σήμερα (10/2) η Χριστίνα Μαξούρη. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος υποδύεται την Καλλιόπη στον «Άγιο Έρωτα» του Alpha, ρωτήθηκε μεταξύ άλλων για τη συνεργασία της με τη Ματούλα Ζαμάνη και το πολυσυζητημένο σκηνικό σε συναυλία της το περασμένο φθινόπωρο.

«Εγώ, όταν συνεργάστηκα με τη Ματούλα Ζαμάνη, ήταν τελείως διαφορετική η συνθήκη που βρεθήκαμε, αλλά είναι ένας άνθρωπος που έχω συναναστραφεί πολύ, έχουμε κάνει παρέα, έχουμε πει πράγματα και έχουμε ζήσει πολλά», είπε αρχικά η Χριστίνα Μαξούρη.

«Δεν μου έκανε εντύπωση το γεγονός, η Ματούλα είναι μία τέτοια περσόνα και, όταν κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί από έναν άνθρωπο που είναι ελεύθερος και ειλικρινής στο συναίσθημά του. Σίγουρα δεν έγινε για να εντυπωσιάσει και να προκαλέσει. Ο ντόρος έγινε, γιατί οτιδήποτε ξεφεύγει από τον μέσο όρο είναι πολύ πιασάρικο», σχολιάζει η ηθοποιός για το επίμαχο περιστατικό με τη γνωστή τραγουδίστρια.

«Άκουσα το τραγούδι της Klavdia. Μου αρέσει αλλά δεν ξέρω αν θα το ερμήνευα. Μου αρέσει αυτό το κορίτσι. Και η Σάττι μου αρέσει πάρα πολύ, είναι ένα κορίτσι που δουλεύει πάρα πολύ και έχει ένα τεράστιο ταλέντο», απαντά η Χριστίνα Μαξούρη για τη φετινή και την περσινή μας εκπρόσωπο στον διαγωνισμό της Eurovision.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τι να ξέρετε πριν λειτουργήσετε τον αφυγραντήρα – Κίνδυνοι υγείας