«Το ‘χω στημένο έτοιμο και ωραίο στο μυαλό μου. Είναι εβδομαδιαίο, γιατί είναι δύσκολο αλλά νομίζω ότι έχει αρκετό ενδιαφέρον», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χριστίνα Λαμπίρη, μιλώντας στην κάμερα της «Super Κατερίνα» για την επιθυμία της να επιστρέψει στην τηλεόραση.
Για το τι επιλέγει να δει, απάντησε: «Εμένα μου αρέσουν τα ξεκάθαρα πράγματα, να ξέρω τι έχω απέναντί μου, τι βλέπω. Θέλω ψυχαγωγία; Ψυχαγωγία μέχρι τέλους. Ξέρω ότι από τη στιγμή που θα κάνω τον πρόλογό μου μέχρι την ώρα που θα αποφωνήσω, θα έχω την ψυχαγωγία στο μυαλό μου, πώς θα περάσει καλά ο κόσμος».
Για την παρουσία της Κατερίνας Καραβάτου στο «My Style Rocks» δήλωσε: «Αρχικά χαίρομαι που επέστρεψε και μάλιστα με μία εκπομπή που ήθελε να κάνει. Έχει νόημα καμιά φορά να δοκιμάζεσαι. Δεν μας χαλάει να λέμε ναι στην πρόκληση. Είναι πολύ καλή έτσι κι αλλιώς, έχει όλα τα στοιχεία του καλού παρουσιαστή».
Για τη Μαρία Μπακοδήμου, είπε: «Δεν μιλώ ποτέ για συναδέλφους, γι’ αυτό και είμαι ανιαρή στις συνεντεύξεις μου, γιατί δεν δίνω τους τίτλους που ένας αρχισυντάκτης ή ένας διευθυντής θα ήθελε. Απ’ τη στιγμή που βρίσκονται στον τηλεοπτικό αέρα, πάει να πει ότι πρέπει να είναι. Ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει».
Εμείς δεν θέλουμε.👎