in

Χρηστίδου για Μαραντίνη- «Δεν υπονοώ τίποτα, δεν είναι το μυαλό μου καθόλου εκεί»

«Η σεζόν τελειώνει αλλά δεν τελειώνει το συμβόλαιό μου, εμείς είχαμε έτσι κι αλλιώς και την επόμενη χρονιά. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, κάνω ακριβώς αυτό που θέλω και ονειρευόμουν. Επαγγελματικά νιώθω ότι δεν μου λείπει τίποτα, δεν είμαι και πολύ των αλλαγών. Είμαστε πολύ ωραία ομάδα», είπε αρχικά η Σίσσυ Χρηστίδου, μιλώντας στην κάμερα της «Super Κατερίνα» για το τηλεοπτικό της μέλλον.

  • Ενώ πρόσθεσε: «Οι γυναίκες έχουν πάρα πολλούς ρόλους σήμερα και τα καταφέρνουμε μια χαρά, το έχουμε κατακτήσει αυτό. Δεν θα απαντούσα για την προσωπική μου ζωή, δεν το έχω κάνει τόσα χρόνια. Μετά το τέλος ενός γάμου, επειδή υπάρχουν και δύο παιδιά στη μέση, αν άφηνα κάτι να διαρρεύσει χωρίς να είμαι σίγουρη, θα ήμουν αφελής. Τα παιδιά μου είναι η προτεραιότητα, το άλφα και το ωμέγα στη ζωή μου».

Για το πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο Instagram με τραγούδι των Onirama, απάντησε: «Τι το ‘θελα να ανέβασα το στόρι με το τραγούδι του Θοδωρή; Στο σπίτι μας ακούμε πολύ Onirama και Θοδωρή Μαραντίνη, αν και το συγκεκριμένο τραγούδι είναι των Locomondo. Έπρεπε να το σκεφτώ ότι θα γίνει αυτό. Δεν θεώρησα ότι θα γίνει θέμα».

  • «Το καταλαβαίνω από τη μία. Από την άλλη όμως έχω χωρίσει εδώ και 5 χρόνια, είναι πάρα πολλά για να στεκόμαστε και να λέμε ότι αυτό υπονόησα ή είπα για τον Θοδωρή. Έχουν συμβεί πάρα πολλά πράγματα στη ζωή μου από τότε και το λέω για να τελειώνουμε: δεν υπονοώ τίποτα, δεν είναι το μυαλό μου καθόλου εκεί, είναι ο πατέρας των παιδιών μου και αυτό δεν θα αλλάξει και κρατάμε αυτό», ξεκαθάρισε.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ευρωεκλογές 2024 – Ανεβαίνουν η Λατινοπούλου και ο Λοβέρδος -Ο Αυτιάς στην πρώτη θέση της ΝΔ

Τί είναι η ενζυματική διατροφή και γιατί θεωρείται “έξυπνη”