«Κόλαφος» ήταν ο Γιώργος Καρκάς κατά του Σπύρου Μπιμπίλα, μιλώντας στο Πρωινό και τον Γιάννη Μαλλιαρό. Ο ηθοποιός απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το σύμφωνο συμβίωσης που ανέφερε ο βουλευτής της Πλεύσης Ελευθερίας στο δικαστήριο.
«Τον είχα χαρακτηρίσει ως νάρκισσο, που αυτοθυματοποιείται όλη την ώρα. Με τόση συναναστροφή με αυτόν τον άνθρωπο στο παρελθόν, ξέρω πολύ καλά τι λέω! Η πληροφορία που είπε για να κάνει σόου σε εσάς, τι σχέση έχει με το αν διέπραξε ή δεν διέπραξε ο Φιλιππίδης όλα αυτά για τα οποία τον κατηγορούν; Τι αποδεικνύει;», είπε αρχικά ο Γιώργος Καρκάς.
Ο Γιώργος Καρκάς είπε στη συνέχεια: «Είπε ότι χρησιμοποιούμαι ως μάρτυρας για να πληγεί η ψυχολογία του. Φίλε, δε μας ενδιαφέρει η ψυχολογία σου. Εδώ έχουμε έναν Φιλιππίδη ο οποίος τραβιέται 5 χρόνια σχεδόν. Αυτή τη στιγμή βλέπω έναν άνθρωπο 62 χρονών που μοιάζει για 80».
Ο Γιώργος Καρκάς ανέφερε επίσης: «Δε σέβεται την οικογένειά μου, αυτό το πράγμα με το σύμφωνο συμβίωσης δεν υφίσταται. Κι αυτός ήταν ο λόγος που άρχισα να ξεκόβω μαζί του, γιατί αυτό διέσπειρε στον χώρο. Στο σπίτι του έχω πάει τρεις φορές, άρα για ποιο σύμφωνο μιλάει; Ο άνθρωπος έχει άλλου τύπου προβλήματα.
Την περιουσία του να τη δώσει όπου θέλει. Και αυτό που θέλω να πω είναι να μην διανοηθεί και ξαναπάρει τον πατέρα μου τηλέφωνο, να τον ενοχλήσει όπως έκανε του Αγίου Αντωνίου και τον παρακάλεσε να προσέξω τι θα πω στη δίκη γιατί θα μου κάνει επίθεση. Και εννοούσε τέτοιου είδους επίθεση. Δεν ντρέπεται καθόλου; Για να σοβαρευτεί λίγο!».
Κλείνοντας, ο Γιώργος Καρκάς είπε: «Ο τύπος ήρθε εδώ για να προστατέψει το image του και προσπαθεί να προετοιμάσει την κοινή γνώμη για να μου ρίξει λάσπη. Δεν έχει βασικές αξίες. Ο άνθρωπος αυτός ήρθε και είπε για τη γυναίκα του Φιλιππίδη και εμένα μου έλεγε, όσο κάναμε παρέα, ότι του φύλαγε τσίλιες έξω από τα καμαρίνια για να έρχεται σε σεξουαλική επαφή με τη μία και την άλλη».