in

OMGOMG

Χανιά ΤΩΡΑ – Αυτό είναι το ζευγάρι «influencers» με το 1 εκατ. ακολούθους, που προσπάθησε να εκβιάσει ιδιοκτήτη βίλας

Πρόκειτια ιγα ένα ρεπορτάζ που ξεκίνησε με σχόλια για τη διακόσμηση και κατέληξε σε καταγγελίες εκβιασμού, οδήγησε στη σύλληψη ενός ζευγαριού «influencers» με περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακολούθους, σε πολυτελή βίλα στα Χανιά.

 

  • Όλα ξεκίνησαν στις 3 Αυγούστου, όταν οι δύο αλλοδαποί έφτασαν για δεύτερη χρονιά στο ίδιο πολυτελές κατάλυμα των 400 τ.μ., με ιδιωτική πισίνα, τζακούζι, γήπεδα και κήπο που θύμιζε resort πέντε αστέρων.

 

Η διαχειρίστρια, Σάρα Ράπτη, θυμάται ότι οι πρώτες εντυπώσεις ήταν εξαιρετικές, με το ζευγάρι να στέλνει μήνυμα ενθουσιασμού για την επιλογή τους.

 

 

  • Μέσα σε λίγες ώρες, όμως, ο τόνος άλλαξε. Άρχισαν να αποστέλλουν συνεχή μηνύματα, όχι για πραγματικά προβλήματα, αλλά με «διορθώσεις» και «προτάσεις» για το πώς θα έπρεπε να είναι η διακόσμηση, ώστε – όπως έλεγαν – να ταιριάζει στο ποσό που πλήρωναν.

 

Όταν η Σάρα Ράπτη εξήγησε πως αυτά δεν αποτελούν λόγο αποζημίωσης, η ένταση αυξήθηκε. Το τρίτο βράδυ, έστειλαν βίντεο με μια νεκρή κατσαρίδα, συνοδεύοντάς το με το μήνυμα: «Μόλις καταστράφηκαν οι διακοπές μας». Παρά την πρόταση να αποχωρήσουν, έμειναν, αλλάζοντας τακτική.

 

  • Η γυναίκα έγινε πιο φιλική στα μηνύματα, ζητώντας άμεσα να μάθει «το ποσό της επιστροφής».  Ο άνδρας επικοινώνησε με τον ιδιοκτήτη, απαιτώντας 700 ευρώ για να «ξεχάσει» όσα, υποτίθεται, είχαν συμβεί.

 

Στην άρνηση, επικαλέστηκε ότι είναι «διάσημος influencer με ένα εκατομμύριο ακολούθους» και απείλησε πως θα δημοσιοποιήσει τις «τραγικές εμπειρίες» του, θα ενημερώσει την Εφορία και την Αστυνομία και θα προχωρήσει σε καταγγελίες σε «όλους τους αρμόδιους φορείς». 

 

  • Η Σάρα Ράπτη ενημέρωσε την Τουριστική Αστυνομία, που έκρινε ότι πρόκειται για εκβιασμό. Στήθηκε επιχείρηση με προσημειωμένα χαρτονομίσματα και αστυνομικό με πολιτικά, που παρουσιάστηκε ως συγγενής του ιδιοκτήτη. Το σχέδιο προέβλεπε την παράδοση των χρημάτων και τη σύλληψη επ’ αυτοφώρω. Μόλις ο άνδρας πήρε τα χρήματα, έτρεξε πίσω στη βίλα και κλείστηκε μέσα με τη σύντροφό του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες απο το πρώτο θέμα , το ζευγάρι αντιστάθηκε με κλωτσιές, μπουνιές και δαγκώματα, τραυματίζοντας ελαφρά αστυνομικούς. Παράλληλα, κατέγραφαν το περιστατικό με τα κινητά τους, φωνάζοντας ότι θα ανεβάσουν τα βίντεο για να «δείξουν σε όλους ποια είναι η ελληνική αστυνομία».

 

  • Η ένταση συνεχίστηκε για τρεις ώρες, μέχρι που οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να τους οδηγήσουν στο τμήμα.

 

Εκεί, αρνήθηκαν να δώσουν τα στοιχεία τους, υποστηρίζοντας ότι είναι αθώοι και γνωρίζουν τα δικαιώματά τους. Μετά την προσαγωγή στον εισαγγελέα, αφέθηκαν ελεύθεροι με προθεσμία να απολογηθούν.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αναζητούν την αντικαταστάτρια της Σεΐρλή – Αυτές είναι οι σειρές που είχε κλείσει για την νέα σεζόν και δεν πρόλαβε… 

Γνωστή Ελληνίδα γυμνάζεται ερεθισμένη και το δείχνει