in

LOLLOL

Χαμός στις ΗΠΑ – Τι απαντάει ο Έλληνας που συνελήφθη για καταγραφή ανδρών σε τουαλέτες καφετέριας

Υπάλληλος του «We Spy Coffee & More» στο Τάρπον Σπρινγκς της Φλόριδας, συνελήφθη το Σάββατο, αφού παραδέχτηκε ότι είχε τοποθετήσει κάμερα στις ανδρικές τουαλέτες του μαγαζιού, δήλωσε η αστυνομία.

Ο 31χρονος Σπυρίδωνας Βουλγαράκης (Spyridon Voulgarakis) συνελήφθη με κατηγορίες σωματικής βλάβης και ηδονοβλεψίας.

  • Σύμφωνα με τους πραγματογνώμονες, ένας πελάτης ενώ χρησιμοποιούσε τις τουαλέτες, ανακάλυψε κάμερα κάτω από τον νιπτήρα. Ο πελάτης απευθύνθηκε στον Βουλγαράκη για εξηγήσεις. Αργότερα, σε συνέντευξη του, ο Βουλγαράκης παραδέχτηκε ότι είχε τοποθετήσει την κάμερα εκεί για να καταγράφει άνδρες.

«Ο κατηγορούμενος ενημέρωσε ότι τοποθέτησε το τηλέφωνό του στην τουαλέτα, κάτω από τον νιπτήρα, για να καταγράφει άνδρες που έβρισκε ελκυστικούς», ανέφερε εν μέρει η ένορκη κατάθεσή του. «Ο κατηγορούμενος ενημέρωσε ότι γνώριζε ότι ήταν παράνομο να καταγράφει ανθρώπους που χρησιμοποιούσαν το μπάνιο».

Η αστυνομία δήλωσε ότι ο ύποπτος παραδέχτηκε ότι είχε καταγράψει περίπου 10 άτομα και ζητά από όποιον έχει πάει στο «We Spy Coffee & More» από τις 13 Φεβρουαρίου και μετά και έχει χρησιμοποιήσει την ανδρική τουαλέτα να επικοινωνήσει μαζί τους στο 727-938-2849.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Φυλάκιση τριών χρόνων σε 32χρονο για τριπλό θανατηφόρο τροχαίο

Αγγελική Ηλιάδη – «Τα παιδιά μου έχουν δεχτεί bullying! Πήγα στο σχολείο και…»