in

Χαλκίδα ΤΩΡΑ – Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο 39χρονος δράστης

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο καθ’ομολογίαν δράστης της δολοφονίας της 63χρονης στη Χαλκίδα.

Η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας παραμένει σοκαρισμένη από το άγριο φονικό και τις καταιγιστικές εξελίξεις, γιατί όπως έγινε γνωστό, δράστης της δολοφονίας της 63χρονης ήταν ένας παιδικός φίλος της κόρης της.

Οι Αρχές κατάφεραν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που έκαναν λόγο για στενό πρόσωπο της οικογένειας.

Ύστερα από ώρες ανάκρισης ο 39χρονος άνδρας «έσπασε» κι ομολόγησε στους αστυνομικούς το έγκλημά του, λέγοντας πως δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την 63χρονη παρά μόνο να την ληστέψει.

Ο ίδιος είναι εθισμένος στον τζόγο και χρωστά μεγάλα χρηματικά ποσά.

Μόλις η άτυχη γυναίκα τον αντιλήφθηκε, της επιτέθηκε και την έριξε από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού της. Στη συνέχεια άρχισε να την μαχαιρώνει με πρωτοφανή αγριότητα.

Ο δράστης γνώριζε πως η 63χρονη είχε χρήματα στο σπίτι και πως θα έμενε μόνη της τη μέρα, που κατέληξε να την δολοφονήσει…

«Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου»

Ο πατέρας του 39χρονου δράστη μίλησε στο newsit, για το έγκλημα που διέπραξε ο γιος του στη Χαλκίδα: «Έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου».

Ακόμα, όπως λέει, δεν μπορεί να πιστέψει τι έκανε ο γιος του στην άτυχη γυναίκα στις αρχές του προηγούμενου μήνα. Το έγκλημα εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς, 17 μέρες μετά. Η είδηση της ομολογίας ήρθε να συνταράξει τόσο τους στενούς συγγενείς του θύματος, όσο και τους πιο κοντινούς ανθρώπους του 39χρονου.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Φειδίας Παναγιώτου ζούσε 3 μήνες έξω από την εταιρία του Έλον Μασκ και…

Μόνο ΕΔΩ – Αποκλειστικές λεπτομέρειες για το concept εκπομπής που συμφώνησε ο Μουτσινάς με τον ΑΝΤ1