in

Χαλκίδα ΤΩΡΑ – Αστυνομικός συνέλαβε τον ληστή της κόρης του

Μοιραίο ήταν το λάθος ενός 31χρονου Ρομά που εισέβαλε στο σπίτι ενός αστυνομικού της Ο.Π.Κ.Ε. στη Χαλκίδα και λήστεψε την 14χρονη κόρη του, καθώς ο ένστολος τον εντόπισε αμέσως, τον καταδίωξε και τον συνέλαβε. Προηγουμένως, μέσα σε λίγες ώρες, ο δράστης είχε διαπράξει άλλη μια ληστεία, τρεις κλοπές και είχε κλέψει δύο μηχανάκια.

  • Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Τρίτης, όταν ο 31χρονος έπεισε μια ηλικιωμένη να τον βάλει στο σπίτι της παριστάνοντας τον τεχνικό της Δ.Ε.Η., αλλά την απομόνωσε σε ένα δωμάτιο και ερεύνησε τα υπόλοιπα από τα οποία άρπαξε 400 ευρώ. Η υπερήλικη γυναίκα τηλεφώνησε στον αστυνομικό που κατοικεί στο διπλανό σπίτι, τον ενημέρωσε ότι ο δράστης είχε πηδήξει στην αυλή του και εκείνος έτρεξε μαζί με συναδέλφους του της Ο.Π.Κ.Ε. προς το σπίτι του, όπου είδε τον Ρομά να βγαίνει από αυτό και τον ακινητοποίησε.

Όπως αποδείχθηκε, ο κακοποιός είχε ακινητοποιήσει την ανήλικη κόρη του και είχε αρπάξει ένα κινητό τηλέφωνο, ένα ρολόι χειρός και μία χρυσή βέρα. Μάλιστα, έξω από το σπίτι της ηλικιωμένης βρέθηκε ένα μοτοποδήλατο που είχε κλέψει την Κυριακή. Στο πλαίσιο της προανάκρισης που ανέλαβε η Ασφάλεια, προέκυψε ότι από αργά το βράδυ της Δευτέρας και μετά, ο 31χρονος είχε κλέψει άλλο ένα μοτοποδήλατο με το οποίο πήγε σε ένα περίπτερο όπου απασχόλησε την ιδιοκτήτρια και άρπαξε χρηματικό ποσό από την τσάντα της.

  • Τα ξημερώματα της Τρίτης, είχε γρονθοκοπήσει τον ιδιοκτήτη ενός άλλο περιπτέρου και προσπάθησε να αρπάξει χρήματα από το ταμείο, αλλά δεν τα κατάφερε και διέφυγε παίρνοντας διάφορα αντικείμενα. Λίγες ώρες αργότερα, πλησίασε μια ηλικιωμένη που βρισκόταν έξω από το σπίτι της και άρπαξε αιφνιδιαστικά από το λαιμό της μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό.

Στην κατοχή του 31χρονου κακοποιού βρέθηκαν όλα τα κλοπιμαία, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους κατόχους τους, ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ληστείες, κλοπές και κλοπή τροχοφόρων κατ’ εξακολούθηση με την οποία οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καρλ Γιουνγκ – Ο εισηγητής της αναλυτικής ψυχολογίας

H Χατζίδου για την Σκορδά – “Όταν ο άλλος δεν σε σέβεται και σε υποβιβάζει, προτιμάς να καθίσεις σπίτι σου….””