in

Μπύρα χωρίς αλκοόλ – Τι έδειξε έρευνα για E. coli, Salmonella και Listeria

Η μπύρα χωρίς αλκοόλ έχει γίνει ιδιαίτερα δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, καθώς προσφέρει τη γεύση της κλασικής μπύρας χωρίς τις επιδράσεις της αιθανόλης. Ωστόσο, μια πρόσφατη επιστημονική έρευνα έφερε στο προσκήνιο ερωτήματα σχετικά με την ασφάλεια των προϊόντων αυτών, εξετάζοντας την ικανότητά τους να αναστέλλουν την ανάπτυξη επικίνδυνων βακτηρίων όπως E. coli, Salmonella και Listeria monocytogenes.

Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Χανιά ΤΩΡΑ – Πήλινη γλάστρα έπεσε στο κεφάλι τουρίστριας στην Παλιά πόλη!

Στέλλα Γκαντώνα – «Μου σκίστηκε λευκό παντελόνι κατά τη διάρκεια εκπομπής και το ράψαμε στις διαφημίσεις»