in

Μπέττυ Μαγγίρα – «Δεν μπορούμε όλοι να τα κάνουμε όλα»

Με αφορμή το τέλος της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣου» με την Ελένη Τσολάκη, η Μπέττυ Μαγγίρα έκανε το δικό της σχόλιο σχετικά με τις infotainment εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης.

  • «Το infotainment δεν είναι κάτι καινούργιο. Δεν ήρθε τώρα. Για μένα ο πρώτος που το έκανε αυτό είναι ο Γιώργος Παπαδάκης. Όταν κάνεις μια ενημερωτική εκπομπή που εντάσσεις, όμως, θέματα που έχουν μια ελαφρά ψυχαγωγία και αυτό είναι ένα infotaintment, η παντρειά της ενημέρωσης, της πληροφορίας με τη ψυχαγωγία.

Δεν μπορείς να μιλάς για ένα τόσο δραματικό γεγονός και μετά το… ξεχνάμε. Δεν είναι εύκολο να παντρευτούν αυτά τα δύο. Αυτοί που το κάνουν είναι ελάχιστοι και το κάνουν επιτυχημένα. Πρέπει να αφήνουμε αυτούς να το κάνουν. Δεν μπορούμε όλοι να τα κάνουμε όλα, δεν γίνεται. Αυτή είναι η ταπεινή μου γνώμη» τόνισε η Μπέττυ Μαγγίρα.

  • Να σημειώσουμε πως είχε προταθεί στην Μπέττυ Μαγγίρα να βάλει στοιχεία ενημέρωσης στην πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου κάτι που η ίδια αρνήθηκε κατηγορηματικά, με συνέπεια το «I Love SouKou» να ολοκληρώνεται οριστικά αύριο Κυριακή 30 Ιουνίου.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Σήμερα η Παγκόσμια Ημέρα Σκληροδερμίας

Πάτρα ΤΩΡΑ – Πατέρας έστειλε στο νοσοκομείο τον 15χρονο γιο του επειδή είναι ομοφυλόφιλος