in

Αθηνά Οικονομάκου και Μπρούνο Τσερέλα -Έγιναν στολίδια στο χριστουγεννιάτικο δέντρο τους

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Μπρούνο Τσερέλα αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της showbiz και σε λίγο καιρό σκοπεύουν να επισφραγίσουν τον έρωτά τους με έναν γάμο.

Το ζευγάρι πέρασε μαζί και τις ημέρες των Χριστουγέννων, απολαμβάνοντας τη θαλπωρή και τη ζεστασιά του σπιτιού του. Μάλιστα, το σαλόνι τους ήταν εορταστικά στολισμένο και όπως αποκάλυψε η Αθηνά Οικονομάκου, δημοσιεύοντας ένα βίντεο στο Instagram σε αυτό υπάρχουν και δύο ιδιαίτερα στολίδια, μικρογραφίες εκείνης και του Μπρούνο Τσερέλα.

Επίσης, η δημοφιλής ηθοποιός και τις προηγούμενες μέρες μοιράστηκε στιγμιότυπα από τις χριστουγεννιάτικες γιορτές με τα παιδιά της και τον σύντροφό της, ενώ αναφέρθηκε στην «εσωτερική δύναμη» και την ισορροπία που έχει κατακτήσει στη ζωή της.

«Us. But make it Christmas», έγραψε ως λεζάντα στο βίντεο που δημοσίευσε η γνωστή ηθοποιός με τα στολίδια που κοσμούν το χριστουγεννιάτικο δέντρο τους και αποτελούν… μικρογραφίες τους.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Καιρός – Θυελλώδεις άνεμοι έως 9 μποφόρ στο Αιγαίο – Βροχές σε Ήπειρο, Θεσσαλία Κρήτη και Εύβοια

Τι μπορεί να δείχνει για την υγεία σας το λίπος στα χέρια σας