in

Αθηνά Οικονομάκου – Αυτή είναι η κίνηση του Τσερέλα που επιβεβαιώνει την σχέση τους

Οριστικά σελίδα στην προσωπική της ζωή φαίνεται πως έχει γυρίσει η Αθηνά Οικονομάκου.

  • Η ηθοποιός και επιχειρηματίας, δυο μήνες μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου της από τον Φίλιππο Μιχόπουλο φαίνεται πως έχει βρει και πάλι τον έρωτα στο πρόσωπο του 37χρονου Ιταλοαργεντινού μπασκετμπολίστα, Μπρούνο Τσερέλα. Την είδηση αποκάλυψαν αποκλειστικά στην εκπομπή «Πρωινό» την Πέμπτη13/6 δίνοντας στο φως ένα κοινό τους βίντεο από την συναυλία των Coldplay, όπου διασκέδασαν μαζί.

Ο Μπρούνο Τσερέλα αγωνίζεται με ομάδα της Β’ Εθνικής στην Ιταλία, ενώ είναι συνιδιοκτήτης γραφείου real estate αλλά και σε προπονητικό κέντρο, και πολύ συχνά επισκέπτεται τη χώρα μας λόγω των επαγγελματικών του υποχρεώσεων. Πλέον όμως έχει ακόμη έναν λόγο, κι αυτός δεν είναι άλλος από την Αθηνά Οικονομάκου, αφού οι δυο τους, όπως φαίνεται και στο βίντεο από τη συναυλία των Coldplay εμφανίζονται ιδιαίτερα διαχυτικοί στις εξόδους τους αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα γύρω τους.

  • Μάλιστα, ο Γιώργος Λιάγκας, κατά την προβολή του ρεπορτάζ ανέφερε ότι πριν δείξουν το εν λόγω βίντεο, είχαν ενημερώσει την Αθηνά Οικονομάκου όσο και τον Μπρούνο Τσερέλα, γεγονός που επιβεβαιώνει την σχέση τους.

Ως επιβεβαίωση όμως, έρχεται και μια άλλη κίνηση του Μπρούνο Τσερέλα στο instagram. Πιο συγκεκριμένα, ο Μπρούνο Τσερέλα έχει κάνει στον λογαριασμό του στο instagram μια ανάρτηση από την τελευταία του επίσκεψη στην Ελλάδα, και τη μέρα που βρέθηκε μαζί με την Αθηνά Οικονομάκου στη συναυλία των Coldplay.

  • Και μπορεί στις φωτογραφίες και στα βίντεο η ηθοποιός να μη φαίνεται, ωστόσο ο γοητευτικός αθλητής έχει βάλει στα hastag του το όνομα, «Νανά», το χαϊδευτικό με το οποίο αποκαλούν την Αθηνά Οικονομάκου όλοι οι κοντινοί της άνθρωποι.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Θανάσης Θεοχαρόπουλος – «Αν ανοίξουν οι διαδικασίες σύγκλησης των προοδευτικών δυνάμεων τότε…”»

Κώστας Ζαχαριάδης – «Να ανοίξουμε μια ειλικρινή συζήτηση με το ΠΑΣΟΚ»