in

Αταίριαστοι – Γιατί απουσιάζει ο Χρήστος Κούτρας – Τι είπε ο Γιάννης Ντσούνος στην έναρξη

Δύο ημέρες μετά την πρεμιέρα που έκανε η εκπομπή «Αταίριαστοι», ο Χρήστος Κούτρας απουσιάζει. Ο Γιάννης Ντσούνος εξήγησε στην έναρξη τον λόγο που ο συνάδελφός του δεν βρίσκεται μαζί του στο πλατό.

  • Ειδικότερα, ο Γιάννης Ντσούνος είπε: «Καλημέρα σας, εδώ είμαστε. Μάλλον δεν «είμαστε», είμαι. Πρώτα απ’ όλα, αυτά που… κατηγορούσαν οι προηγούμενοι τον αδελφό μου και τα λοιπά τα αντιπαρέρχομαι όλα. Ο άνθρωπος ταλαιπωρείται από μια ίωση με πυρετό και… έσπευσαν ο Οικονόμου με τον Παυλόπουλο να τον κατηγορήσουν ότι «ακόμα δεν ήρθαμε» και τα λοιπά. Οι συγκεκριμένοι έχουν παρελθόν τέτοιο, εμείς δεν έχουμε. Εμείς λείπουμε μόνο όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα».

«Υπάρχει ένα θεματάκι, μια ιωσούλα, μια ταλαιπωρία, ένας πυρετός. Αύριο-μεθαύριο θα είναι εδώ», πρόσθεσε ο δημοσιογράφος – παρουσιαστής.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ένας 60χρονος παρενόχλησε σεξουαλικά την ανήλικη ανιψιά του στη Χαλκιδική – Τι κατήγγειλε η 17χρονη

Λήμνος – Πυροβόλησε με καραμπίνα μετά από καβγά για ζημιά στο δίκυκλό του