in

«My Style Rocks» – Χατζηπαντελή και παίκτριες ξεπέρασαν εαυτούς σήμερα σε styling

Ποιος θα περίμενε αλογοουρές με χριστουγεννιάτικες μπάλες, στολισμένα με πέρλες και λαμπιόνια εσώρουχα και τουαλέτες φτιαγμένες από λουλούδια του Αλεξανδινού;

 

  • Και όμως, το σημερινό θέμα των outfits των κοριτσιών, ενόψει Χριστουγέννων, ήταν styling με χριστουγεννιάτικα στολίδια.Ήταν μια ευφάνταστη δοκιμασία καθώς οι παίκτριες έπρεπε να εντάξουν στα looks τους χριστουγεννιάτικα στολίδια που θύμιζαν Θεσσαλονικιές Γι καφέ τα μεσημέρια της Κυριακής στην λεωφόρο Νίκης. 

 

 

Η Σοφία Χατζηπαντελή έφερε πρώτη το task με την πασαρέλα της δείχνοντας στα κορίτσια τον τρόπο!

  • Οι διαγωνιζόμενες απόλαυσαν ιδιαίτερα την προετοιμασία αυτής της εμφάνισης και πειραματίστηκαν αρκετά!Όπως η Γεωργία η οποία δημιούργησε φόρεμα από λουλούδια του αλεξανδρινού.

 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ο Δημήτρης Σκουλός και η Σοφία Χατζηπαντελή εντυπωσιάστηκαν από την ευρηματικότητα ορισμένων διαγωνιζόμενων παρατήρησαν όμως για ακόμα μια φορά την ανακολουθία σε κάποιες βαθμολογίες.

 

  • Πάντως, η Αμάντα που είπε ότι στόλιζε το δέντρο μαζί με τον άνδρα της εμφανίστηκε με ένα εσώρουχο στολισμένο πολύ… φαντασμαγορικά, προκαλώντας το ενδιαφέρον των κριτών…

 

Η ένταση ανάμεσα στην Απολλεών και στις υπόλοιπες fashionistas συνεχίστηκε και η βαθμολογία που έβαλε στην Αμάντα δυναμίτισε περισσότερο το κλίμα.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

One Comment

Έφοδος της Δίωξης Ναρκωτικών στις φυλακές Κορυδαλλού – Κατασχέθηκαν όπλα, ναρκωτικά και κινητά

Αυτός είναι ο δράστης του μακελειού στην Πράγα – «Μισώ τον κόσμο» έγραφε – Αυτοκτόνησε μετά το φονικό