in ,

CryCry LOLLOL

Αποκλειστικό – Ο Αντ1 απέρριψε τις εισηγήσεις Λιάγκα για το «Πρωινό». Πότε ξεκινούν κουβέντα για το συμβόλαιο;

Σε δύσκολη χρονιά εισέρχεται ο Γιώργος Λιάγκας, που βλέπει απο το Ντουμπάϊ όπου και χαλαρώνει με την συμβία του…όλα πλέον τα σενάρια για το τηλεοπτικό του μέλλον να είναι ανοιχτά.
  • Οι επιθυμίες του για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν έχουν ήδη απορριφθεί. Αφενός το «Πρωινό» δεν αλλάζει ώρα, αφετέρου στην παρούσα φάση δεν πρόκειται να γίνει καμία αλλαγή μπροστά ή πίσω από τις κάμερες.
Οι πληροφορίες μου λένε ότι οι συζητήσεις φέτος για την ανανέωση του συμβολαίου του θα αργήσουν. Πηγαίνουν χρονικά για τα μέσα προς το τέλος της άνοιξης όταν ο σταθμός θα έχει πια ξεκάθαρη εικόνα για το τι θέλει να κάνει του χρόνου.
  • Ο Λιάγκας απ’ την πλευρά του φέρεται διαλλακτικός όσον αφορά στην πρωινή ζώνη για μετακίνηση ή ίσως και αποχώρηση αλλά θέλει του χρόνου πάση θυσία να κάνει βραδινό.
Το θέμα Λιάγκα θα είναι από τα μεγάλα του τηλεοπτικού ρεπορτάζ για το 2026. Και βλέπουμε…

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Τραγωδία στα Βαρδούσια όρη – «Της είπα μην πας» ήταν τα τελευταία λόγια της μάνας της 31χρονης