in

OMGOMG WTFWTF

Αποκαλυπτικό – Ο φόβος της Σοφίας ότι ο Λύτρας δεν θα την πάει στο νοσοκομείο και…

Σε σοκ εξακολουθεί να βρίσκεται η σύζυγος του δικηγόρου Απόστολου Λύτρα μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε από τον ποινικολόγο τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής μέσα στο αυτοκίνητό τους.

 

  • Πληροφορίες αναφέρουν πως το απόγευμα της Δευτέρας  η σύζυγος του δικηγόρου επικοινώνησε με ανώτατο αξιωματικό της Ασφάλειας προκειμένου να ενημερωθεί εκ νέου για το κουμπί πανικού ενώ σήμερα αναμένεται να το εγκαταστήσει στο κινητό της.

 

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με τους αστυνομικούς, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γυναίκα τους εκμυστηρεύτηκε πως μετά την επίθεση που δέχθηκε από τον σύζυγό της φοβήθηκε ότι θα πεθάνει και ότι δεν θα την πήγαινε στο νοσοκομείο.

 

  • Από τη φωνή της ακουγόταν πολύ ταραγμένη ενώ, αναφερόμενη στην πρώτη της κατάθεση που έκανε λόγο για πτώση από τις σκάλες, σημείωσε ότι το είπε αυτό γιατί φοβόταν τον δικηγόρο προσθέτοντας ότι δέχθηκε το κουμπί πανικού προκειμένου να περάσει το μήνυμα στους αστυνομικούς ότι είχε κακοποιηθεί.

 

Εξήγησε δηλαδή ότι μπορεί να είπε λόγω φόβου ότι έπεσε από σκάλα, αλλά ταυτόχρονα εξέφρασε την επιθυμία για κουμπί πανικού ώστε να καταλάβουν οι αστυνομικοί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, κάτι που επιβεβαιώθηκε και με την κατάθεση του γιατρού και που τελικά παραδέχθηκε χθες δημόσια και ο ίδιος ο δικηγόρος μετά την απόφαση να αφεθεί ελεύθερος υποστηρίζοντας ότι «δεν μπορεί να δώσει εξήγηση» για αυτό που έγινε και προσθέτοντας ότι θα αναζητήσει βοήθεια για να θεραπευτεί.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Αλέξης Γεωργούλης το γλεντάει στη Κρήτη με τον… “Σασμό”

Έδεσε το “γλυκάκι” – Μετά το “προξενιό της Ιουλίας” μαζί και στο θέατρο