Αποκάλυψη – Όταν ο εκπομπάρχης με το βαρύ χέρι προσπάθησε να ρίξει μπουνιά στην Σταμάτη

2 Min Read

Ε;iναι πολλά τα τηλεοπτικά παρασκήνια που ο κόσμος δεν γνωρίζει. Πολλά και άκρως ενδιαφέροντα. Πολλά τα μυστικά και οι εικόνες που κάποιοι δεν θα ξεχάσουν ποτέ. Μυστικά που αν το τηλεοπτικό κοινό γνώριζε… δεν θα σχημάτιζε την εικόνα που έχει σήμερα για πολλούς. 

Είναι δεδομένο πώς η Σάσα Σταμάτη είναι εκρηκτική προσωπικότητα. “Δύσκολο παιδί” μου λέει μια φίλη της… που την γνωρίζει πολύ καλά. “Δύσκολη” αλλά “παιδί”. Με ότι συνεπάγεται.

  • Αυτόν τον συνδυασμό εκμεταλλεύτηκαν κάποτε ο Λιάγκας μςε την Σκορδά και όταν δεν ήθελαν να χρεωθούν κάτι εκείνοι το έδιναν στην Σάσα… η οποία τους πίστευε… έβγαινε η “κακιά” και δεν υπολόγιζε το κόστος. Ένα κόστος που πληρώνει σήμερα. 

Ναι. Είμαστε οι επιλογές μας. Όμως υπάρχουν και όρια. Όρια που ο εκπομπάρχης σήμερα έχει ξεπεράσει πολλές φορές. Δεν είναι το καλό παιδί που πουλάει… ούτε βεβαίως έχει και την δημοσιογραφική επάρκεια που ευαγγελίζεται. Αυτός και τα κουνιστά παρεάκια και γλιφτράκια του.

Τι έκανε ο τύπος; Κάποια στιγμή όταν δούλευαν μαζί με την Σταμάτη… και μοιραζόταν το καμαρίνι… μια πλάκα έφερε την επίθεση. Τα σχόλια για το πόσοι άνθρωποι της παραγωγής ασχολούνται με την εικόνα της Σάσας και του πρωταγωνιστή έδιναν και έπαιρναν μέχρι που η ψηλή είπε “Σε λίγο θα σου δανείζουμε και την κρέμα σώματος”.

Σε κλάσματα του δευτερολέπτου ο ψευτονταής σηκώθηκε απο την καρέκλα και τρέμοντας σήκωσε το χέρι να την χτυπήσει. Ευτυχώς βρέθηκε ανάμεσά τους γνωστή στυλίστρια και μπήκε στην μέση αποσοβώντας τα χειρότερα.

  • Και η πλάκα ποια είναι. Όταν το περιστατικό έγινε γνωστό τόσο η παρουσιάστρια αλλά και ο παραγωγός (Αχ ρε Κάλη κι εδώ είσαι) ζήτησαν τον λόγο απο την Σταμάτη και όχι απο τον μάγκα του γλυκού νερού. 

Έχω κι άλλα… αλλά υπόσχομαι να τα βγάλω στην εκπομπή… που έρχεται σε λίγες ημέρες… στο Open!

 

 

Share This Article