in

Αποχωρεί η Αντουλινάκη – «Aποφάσισα να μην συνεχίσω την επόμενη σεζόν γιατί…»

Η γλυκιά «Αγορίτσα» από τις “Άγριες Μέλισσες”, ήταν η “Γαρυφαλλιά” στην παράστασή «Για Μια ζωή» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα που συνεχίζεται στο Θέατρο Πειραιώς 13.

  • Όμως η ηθοποιός αποφάσισε να μην συνεχίσει και την δεύτερη σεζόν «Και ήρθε η μέρα που πρέπει να αποχαιρετήσω την Γαρουφαλλιά μου! Ένας υπέροχος ρόλος που μου πρότειναν τέτοιες μέρες πριν ένα χρόνο ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου.

    Όταν διάβασα το “Για μια Ζωή ” είχα την αίσθηση ότι γράφτηκε για μένα ο ρόλος της Γαρυφαλλιάς. Είπα αμέσως ΝΑΙ. Κι έτσι άρχισε ένα υπέροχο ταξίδι. Ξεκίνησαν οι παραστάσεις 12 Οκτωβρίου και ολοκληρώθηκαν 28 Απριλίου… για μένα. Γιατί αποφάσισα για προσωπικούς λόγους να μην συνεχίσω την επόμενη σεζόν. Την επόμενη μέρα βρέθηκα να ψωνίζω ανθοκομικα φυτά και ασυναίσθητα πήρα μια υπέροχη γαρυφαλλιά.

  • Όταν το συνειδητοποιήσα σκέφτηκα ότι η γαρυφαλλιά θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι καλή συνέχεια στους συναδέλφους που συνεχίζουν την 2η σεζόν και καλή αντάμωση σε άλλες υπέροχες δουλειές» γράφει.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φοιτητικές εκλογές – Άνοιξαν οι κάλπες

Δεν εμφανίζονται οι επαφές WhatsApp; 5 εύκολες λύσεις