in

Από πνιγμό ο θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ – Δεν βρέθηκαν ίχνη αλκοόλ ή άλλης ουσίας

Σοκ προκάλεσε τον περασμένο Οκτώβριο σε Ελλάδα και Αγγλία ο ξαφνικός θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ, ο οποίος βρέθηκε νεκρός στην πισίνα του σπιτιού του στη Γλυφάδα. Ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού είχε μετακομίσει πρόσφατα στην Αθήνα, ενώ μόλις τρεις ημέρες πριν τον θάνατό του είχε αγωνιστεί κανονικά στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το Ιατροδικαστικό Δικαστήριο του Μίλτον Κέινς, που ανέλαβε τη διερεύνηση του θανάτου του στην Αγγλία, επιβεβαίωσε ότι ο Έλληνας διεθνής δεν είχε καταναλώσει ούτε αλκοόλ ούτε οποιαδήποτε άλλη ουσία. Η νεκροψία κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο θάνατός του προήλθε από πνιγμό και χαρακτηρίστηκε ως ατύχημα. Παράλληλα, εντοπίστηκαν στοιχεία που υποδεικνύουν προδιάθεση για καρδιακές αρρυθμίες, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Daily Mail.

Υπενθυμίζεται πως η αρχική ιατροδικαστική έκθεση στην Ελλάδα είχε επίσης καταλήξει στον πνιγμό ως αιτία θανάτου, ενώ η εικόνα της σορού παρέπεμπε σε πιθανό έμφραγμα ή πνευμονικό οίδημα. Εκτιμάται ότι ο ποδοσφαιριστής ήταν νεκρός για τουλάχιστον πέντε ώρες πριν εντοπιστεί!

Ο Μπάλντοκ επρόκειτο να ταξιδέψει στην Αγγλία την επόμενη μέρα για να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια του γιου του. Η είδηση του θανάτου του προκάλεσε θλίψη στον ποδοσφαιρικό κόσμο και έκτοτε τόσο οι συμπαίκτες του όσο και οι ομάδες για τις οποίες αγωνίστηκε τιμούν τη μνήμη του και δεν ξεχνούν τον άδικο χαμό του.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Kλιμάκιο της Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού στο διαμέρισμα του Φιλιππίδη

Ένοπλες Δυνάμεις – Αύξηση έως 100 ευρώ στους στρατεύσιμους, στεγαστικό πρόγραμμα για τα στελέχη