in ,

WTFWTF OMGOMG

Απίστευτο – Στο σπίτι ανάκτορο θα εκτίσει την ποινή του το ζεύγος Κουτσολιούτσου

Screenshot

Ο Δημήτρης και η Αικατερίνη «Καίτη» Κουτσολιούτσου θα μείνουν σπίτι τους αυτό το καλοκαίρι, καθότι το δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα της υπεράσπισής να εκτίσουν την ποινή που τους επιβλήθηκε (17 και 11 χρόνια αντίστοιχα) κατ’ οίκον λόγω ηλικίας.

 

 

  • Το σπίτι-ανάκτορο εμφανίζεται στο Google Earth και δείχνει, μεταξύ άλλων, να αποτελείται από δύο πολυτελή οικήματα (βίλλες) με άπλετο κήπο και πισίνα!

Το ερώτημα που θα έπρεπε να έχει διερευνηθεί και απαντηθεί κατά τη διάρκεια της δικαστικής διαδικασίας είναι αν το εν λόγω ακίνητο δημιουργήθηκε πριν ή μετά από την ελεγχόμενη περίοδο που αναφέρεται στο γνωστό σκάνδαλο της Folli Follie.

  • Περιέργως, ουδείς φαίνεται να έχει κάνει έστω και μια στοιχειώδη έρευνα για να δει πότε δημιουργήθηκε, πόσο στοίχισε, και με ποια κεφάλαια περατώθηκε.

 

Οι Αμερικανοί λένε απλά «ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΧΡΗΜΑ» («FOLLOW THEMONEY»). Και, στο οικονομικό έγκλημα, αυτό είναι μια αρχή την οποία έπρεπε να έχει ακολουθήσει τόσο ο κ. Δραγάτσης στην έρευνά του, όσο και η κα Ανακρίτρια στην προανάκριση, καθώς και βεβαίως η κα Εισαγγελέας στην πρότασή της και οι Δικαστές στην απόφασή τους…

Απλά τα πράγματα. Το «FOLLOW THE MONEY» θα φώτιζε άμεσα τις απαραίτητες εκείνες λεπτομέρειες που στοιχειοθετούν κομμάτια της υπόθεσης αυτής, όσο πολύπλοκη κι αν αυτή φαντάζει.

Τι νομίζετε;

-4 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Στις Σπέτσες για διακοπές και η Γκόλντι Χον με την οικογένειά της – Η φωτογραφία στο Instagram

Στο πάρτι του συντρόφου της στην Ιταλία η Αθηνά Οικονομάκου [βίντεο]