in ,

CryCry LOLLOL

Αντιεμπορικός και μονοψήφιος ο Αργυρός – Κόπιαρε τον Ρέμο και είχε την ίδια μοίρα

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός είναι το απόλυτο παράδειγμα marketing tool στην εγχώρια δισκογραφική πιάτσα. Κρατήστε  αυτό που σας γράφω. Είναι απο τους καλλιτέχνες εκείνους που χωρίς καμιά ιδιαίτερη φωνή… δημιουργεί δεκάδες σουξέ… που δεν μένουν στον χρόνο. 

  • Αυτό είναι ευχή-αρπαχτή για τις “χρεωμένες” δισκογραφικές και κατάρα για την υπεραξία και την υστεροφημία του αοιδού.

Τι συνέβη χθές; Μετά τον μονοψήφιο Ρέμο στον Χατζηνικολάου… έσκασε και ο μονοψήφιος Αργυρός. Ανεξαρτήτως αν ο Ντίνος είχε να πεί… για την “φραγκάτη” σύζυγο του… αλλά και λεπτομέρειες για την ζωή του. 

  • Κάτι που ο Ρέμος δεν είχε μιας και με ένα google γνωρίζεις τα πάντα. Σημαντική παράμετρος; Το λάθος των επικοινωνιολόγων του Ντίνου που τον έκλεισαν στον Χατζηνικολάου αμέσως μετά τον Ρέμο. Φάνηκε σαν να τον αντιγράφει και στις τηλεοπτικές επιλογές.

Εκτός αν έχουν και οι δυο τόσο μεγάλο άγχος για τα μπουζουκλερί τους… που χρησιμοποίησαν ώς πλατφόρμα διαφήμισης τον Αντ1… ατυχώς αν κρίνουμε απο το αποτέλεσμα.

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αχαΐα ΤΩΡΑ – Ανήλικη βρέθηκε λιπόθυμη μετά από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ