in

Αντιδρά η Δήμητρα Ματσούκα – «Οι φούστες κόνταιναν, τα στήθη μεγάλωναν και…»

Η Δήμητρα Ματσούκα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Μιχάλη Ροδόπουλο με αφορμή την ολοκλήρωση της φετινής θεατρικής σεζόν. Μέσα σε όλα, δε, η εκθαμβωτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στην περίοδο που πολλοί την θεωρούσαν sex symbol με αποτέλεσμα να την «εγκλωβίζουν» σε αυτή την ταμπέλα αλλά και στον τρόπο που η ίδια διαχειρίστηκε τα μέσα.

  • Δεν θεωρείς ότι τροφοδότησες την σέξι εκδοχή σου;

Ας είμαστε σοβαροί! Sex Symbol ένα κοριτσάκι αδύνατο που έκανε κομεντί και προκαλούσε γέλιο και που ποτέ δεν είχε ερωτικές σκηνές είναι από μόνο του παράξενο. Τέλος πάντων, τότε ήταν η χρυσή περίοδος των περιοδικών. Ο μπαμπάς μου, που δούλευε στο αεροδρόμιο, μας έφερνε συνέχεια ξένα περιοδικά. Έβλεπα τις απανταχού Vogue και γοητευόμουν με τις φωτογραφίσεις. Δεν έχω κάνει πολύ σινεμά και οι φωτογραφίσεις που μπορούσαν να έχουν ένα κινηματογραφικό ύφος με ευχαριστούσαν. Δηλαδή έπαιζα στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος από «Από ‘δω και πέρα» του Άλαν Έικμπορν, σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνου Αρβανιτάκη, και ένα ένα ρομπότ. Ζητούσε ο Πέτρος Κωστόπουλος μια φωτογράφιση για κάποιο περιοδικό του και έλεγα «εγώ θα φωτογραφηθώ ως ρομπότ». Έκανα road movie, τρέχαμε στις εθνικές οδούς με τις νταλίκες. Αυτές οι παραγωγές θα μπορούσαν να τυπωθούν σε ευρωπαϊκές εκδόσεις, ήταν υπέροχες.

  • Όμως τα εξώφυλλα δεν τα έλεγχα. Ήταν πάντα πιο mainstream, πιο σέξι, οι φούστες κόνταιναν, τα στήθη μεγάλωναν και το περιοδικό κρεμόταν στο περίπτερο. Αποποιούμαι των ευθυνών μου, λοιπόν. Σύντομα, άλλωστε, έπαψα να πιστεύω ότι αυτά που συμφωνούσαμε θα γίνονταν οπότε κάπως έτσι τελείωσε και αυτό για μένα οριστικά. Και ήταν εποχή πριν από τα social media, όπου ο καθένας έχει γίνει πλέον αρχισυντάκτης του εαυτού του. Βλέπω γύρω μου ηθοποιούς που εκτιμώ, που θαυμάζω, που έχουν ποιότητα στις επιλογές τους να εμφανίζονται οικειοθελώς λάγνοι και ερωτικοί στο Instagram. Όλοι έχουν δικαίωμα στην αυτοδιάθεση αυτού του τύπου, να αισθάνονται σέξι και να το δείχνουν. Σε κάθε περίπτωση, είναι διασκεδαστικό που με τα social media έχουν πέσει οι μάσκες. Δεν έχω πάντως αυτή τη δίψα, αυτή την ανάγκη να παρουσιαστώ έτσι όταν δεν το απαιτεί ο ρόλος.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Tι να έχει το lunch box ενός παιδιού, για μυαλό – ξυράφι και γερό ανοσοποιητικό

Η φωνή μας μπορεί να λειτουργήσει ως θεραπευτικό μέσον