in

Αντέδρασε η Κάτια Δανδουλάκη – «Όπως σέβομαι εγώ τον κόπο σας, να σεβαστείτε κι εσείς τις αρχές μου»

Δηλώσεις στις κάμερες των πρωινών εκπομπών έκανε η Κάτια Δανδουλάκη, αναφορικά με τις εξελίξεις στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για την απουσία της από το δικαστήριο, όπου καταθέτει ως μάρτυρας, αλλά και για το πρόστιμο που φέρεται να της επιβλήθηκε από την έδρα, μαζί με άλλες δύο συναδέλφους της.

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ που έρχεστε, λυπάμαι πάρα πολύ που κουράζεστε. Όπως σέβομαι εγώ τον κόπο σας, να σεβαστείτε τις αρχές μου. Μιλάω εκεί που πρέπει να μιλήσω, απαντάω εκεί που πρέπει να απαντήσω και θα μάθετε αυτά που πρέπει από αυτούς που πρέπει να σας τα πουν», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή Buongiorno.

 

«Δεν πρόκειται να μιλήσω γι’ αυτό, γιατί είναι ξεκάθαρο ότι ήταν προκαθορισμένη η μέρα που θα πήγαινα στο δικαστήριο. Ποτέ δεν μιλάω για τόσο σοβαρά πράγματα. Είπαν για το πρόστιμο, δεν μπήκα στον κόπο να απαντήσω. Δεν μου επιβλήθηκε πρόστιμο. Δεν παρακολούθησα τίποτα. Είχα κλειστή την τηλεόραση, γιατί δεν με αφορά», απάντησε η ηθοποιός στην κάμερα του Super Κατερίνα.



Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

65525

Τέλος στη ζωή του έδωσε 97χρονος Βολιώτης- Βρέθηκε με θηλιά στο λαιμό του

Κατερίνα Καινούργιου – «Απαράδεκτο, πολύ βαρύ αυτό που είπε ο Συρίγος για την Αντελίνα, το περάσαμε έτσι;»