in

ΑΝΤ1 – Οι δύο νέες σειρές που εγκρίθηκαν για να ξεκινήσουν από Οκτώβρη στην prime time…

Mε σημαντική ανανέωση και νέες προτάσεις μυθοπλασίας σχεδιάζει ο ΑΝΤ1 τις επενδύσεις του στην prime time για την προσεχή σεζόν, συνδυάζοντας το δράμα με την κωμωδία και τις σειρές εποχής με σύγχρονες ιστορίες.

Με δυνατό χαρτί τη «Μάγισσα: Φλεγόμενη καρδιά», που θα επιστρέψει με βενετσιάνικο αέρα και με τη Μαρία Κίτσου στον κεντρικό ρόλο, και την καθημερινή σειρά «Gran Hotel», ο ΑΝΤ1 εμπλουτίζει το μενού της μυθοπλασίας με δύο ακόμα δυνατές προτάσεις: ένα ψυχολογικό θρίλερ και μια κωμωδία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews και τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, το κανάλι του Αμαρουσίου εξασφάλισε τα δικαιώματα για την τηλεοπτική μεταφορά του καθηλωτικού ψυχολογικού θρίλερ του BBC «Dr. Foster».

Στο επίκεντρο της ιστορίας βρίσκεται μια γιατρός, η οποία φαινομενικά τα έχει όλα, μια καλή δουλειά, έναν πιστό σύζυγο, μια αγαπημένη οικογένεια. Όμως η ζωή της εκτροχιάζεται και ο κόσμος της καταρρέει όταν ανακαλύπτει σκοτεινά μυστικά του άνδρα της και μπαίνει σε μια δίνη εμμονής και εκδίκησης με απρόβλεπτες συνέπειες.

Μέσα από την ανατρεπτική ιστορία της γιατρού, η σειρά πραγματεύεται καταστάσεις προδοσίας και ξαφνικού έρωτα, αγγίζοντας τον πυρήνα των ανθρώπινων σχέσεων από τα φωτεινά έως και τα πιο σκοτεινά σημεία. Το «Dr. Foster», που έχει κερδίσει συνολικά επτά βραβεία ως η καλύτερη δραματική σειρά, μεταδόθηκε για δύο σεζόν στο BBC, ενώ λόγω της επιτυχίας έχει γίνει adaptation ήδη σε 14 χώρες, μεταξύ των οποίων η Γαλλία, η Γερμανία, η Σουηδία, η Ρωσία και η Τουρκία.

Η ελληνική μεταφορά του «Dr. Foster» θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1, ενώ ήδη ξεκίνησαν επαφές για να «κλειδώσουν» σύντομα οι συντελεστές της σειράς. Εκτός από το δυνατό ψυχολογικό θρίλερ, ο ΑΝΤ1 εντάσσει άλλη μια σειρά στο νέο του πρόγραμμα και επιστρέφει σε μονοπάτια κωμωδίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 βασίζεται σε πρωτότυπο σενάριο και φέρει την υπογραφή του Μάκη Πιτταρά και της Γωγώς Φώτου. Η σειρά, που ενώνει διαφορετικές γενιές, διαδραματίζεται μέσα σε ένα γηροκομείο και δίνει μια κωμική διάσταση στη συνύπαρξη των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας με τους νεότερους φροντιστές τους, μέσα από αναπάντεχες καταστάσεις καθημερινής τρέλας.

Η κωμική σειρά πήρε ήδη το «πράσινο φως», ενώ ξεκινά άμεσα το κάστινγκ για να προχωρήσει σε διαδικασία παραγωγής.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Αισιοδοξία για την 9χρονη που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ με μηνιγγίτιδα

Πανοπούλου για την κόντρα της με τη Δημητρίου – «Έπεσα στα πόδια της στην κυριολεξία & της είπα…»