in

Άννα Βίσση – «Έγραψαν ότι έχω πεθάνει από AIDS και με έφερναν με κασκέτο από την Αγγλία στην Ελλάδα»

Μια διαφορετική συνέντευξη έδωσε η Άννα Βίσση, πριν από λίγες ώρες, στο νέο επεισόδιο για τη διαδικτυακή εκπομπή «Θάρρος ή αλήθεια» του Fipster στο Youtube. Ανάμεσα σε πολλά άλλα, δε, η δημοφιλής σταρ αποκάλυψε το πλέον πιο ακραίο ψέμα που έχει διαβάσει να γράφεται για εκείνη.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Βίσση εκμυστηρεύτηκε στον Fipster πως «το πιο ακραίο ψέμα που έχει γραφτεί για εμένα ότι έχω πεθάνει από AIDS και με έφερναν με κασκέτο από Αγγλία στην Ελλάδα. Ήταν πολύ χοντρό. Ήταν πολύ παλιά».

«Σήμερα με τα αρνητικά σχόλια μπορεί να τσιμπήσω λίγο αλλά μετά αναρωτιέμαι… γιατί ασχολούμαι;».

 

«Οπότε λέω ότι ό,τι κι αν κάνω, θα πούνε για σένα» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Άννα Βίσση σε αυτή τη νέα της διαδικτυακή συνέντευξη.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Η αντίδρασή της Μουρτζούκου – Συγκατοικούσε τελικά με την Δήμητρα Πισπιρίγκου;

Βέροια ΤΩΡΑ – Σε δίκη προπονητής και υπεύθυνος γηπέδου για σοβαρό τραυματισμό αθλητή