in

Άγγελος Παπαδημητρίου – «Έχω έναν πόνο και μια λύπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο, γιατί;»

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε ο Άγγελος Παπαδημητρίου στη δημοσιογράφο Φανή Πλατσατούρα στο Μεγάλο Κανάλι. Ανάμεσα σε άλλα, μάλιστα, ο γνωστός καλλιτέχνης μίλησε για τη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με τη Ζωζώ Σαπουντζάκη αλλά και το δράση βίας βουλευτή της Νίκης σε έργα της Εθνικής Πινακοθήκης.

Ειδικότερα, ο Άγγελος Παπαδημητρίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ήμουν παρτενέρ της Ζωζώς Σαπουντζάκη και της λέω μια μέρα «Ζωζώ έχεις 50 παρτενέρ στη ζωή σου, με βάζεις ανάμεσα στους 20;». Χαμογέλασε με νόημα, «με βάζεις ανάμεσα στους 15;» της είπα και πάλι χαμογέλασε η Ζωζώ. Εγώ το ευχαριστιόμουν και της είπα ξανά «στους 5;». «Ένας! Δεν με έχει περιποιηθεί κανείς όπως με περιποιήθηκες εσύ στη σκηνή επάνω» μου είπε».

«Τον βανδαλισμό στην Εθνική πινακοθήκη τον είδα να συμβαίνει μπροστά μου. Είδα αυτόν τον έξαλλο άνθρωπο, τα είδα αυτά τα πράγματα, την αστυνομία που ήρθε μετά. Ξέρω την πινακοθήκη και τους ευγενείς ανθρώπους που διαχειρίζονται τα θέματα της. Κατάλαβα ότι αυτά είναι πολύπλοκα πράγματα. Παιχνίδια εξουσίας με πολιτική, που δεν είναι τόσο αυτό που φαίνεται όσο είναι κάτι άλλο βαθύτερο που εκεί θέλει ανάλυση».

 

«Κατάλαβα όμως ότι θριαμβεύει η αλήθεια στο τέλος. Είναι θέμα χρόνου. Πιστεύω ότι το μεγάλο πρόβλημα είναι αυτού που σπάει, όχι εμένα που μου έσπασες τα έργα. Εσύ που το σπας. Έχω έναν πόνο και μια λύπη γι’ αυτόν τον άνθρωπο, γιατί;» αναρωτήθηκε, ακόμα, ο Άγγελος Παπαδημητρίου στην εκπομπή του Κώστα Τσουρού στο MEGA.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ξεκαθάρισμα για τις δυο παρουσιάστριες – «Δεν ήμασταν ποτέ κοντά. Δεν υπήρξαμε φίλες»

Ο Κακούρης με τον Μπισμπίκη είχαν συνεργαστεί στον ΑΝΤ1 και πριν από τις “Άγριες Μέλισσες”