in

AngryAngry CryCry LOLLOL

Ανατροπή «βόμβα» – Η Μαγγίρα εκτός ΑΝΤ1. «Το δικό μας το σπίτι σε άλλον νοικιάστηκε»

Με την τηλεοπτική σεζόν να φτάνει σιγά σιγά στο τέλος της, συζητήσεις, μεταγραφές και νέα πρότζεκτ ξεκινούν να βλέπουν τα φώτα της δημοσιότητας. Ανάμεσα στις παρουσίες που δε θα συνεχίσουν τη συνεργασία τους με το κανάλι και την εκπομπή στην οποία ήδη βρίσκονται είναι και η Μπέττυ Μαγγίρα.

 

 

  • Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου “Γεια Σου”, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως θα αποχαιρετήσει τον ΑΝΤ1. Συγκεκριμένα, στην εκπομπή “Γεια Σου” αναφέρθηκε πως η Μπέττυ Μαγγίρα αποχωρεί επίσημα από τον ΑΝΤ1, καθώς πραγματοποιήθηκε ραντεβού το οποίο δεν προχώρησε, διότι το κανάλι επιθυμεί μία infotainment εκπομπή και στην ζώνη του Σαββατοκύριακου, ενώ η παρουσιάστρια δεν μπορεί να υποστηρίξει κάτι τέτοιο.

 

Μάλιστα, η Μπέττυ Μαγγίρα ανακοίνωσε στους συνεργάτες της ότι αποχωρεί, αλλά η πόρτα του ANT1 δεν κλείνει οριστικά, καθώς εάν προκύψει κάποια εκπομπή που της ταιριάζει εννοείται πως θα την αναλάβει εκείνη εάν το επιθυμεί. Αξίζει να αναφέρουμε πως σήμερα 15/06, η Μπέττυ Μαγγίρα ξεκίνησε την εκπομπή της με ένα τραγούδι όλο νόημα, «Το δικό μας το σπίτι σε άλλον νοικιάστηκε».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Οικονόμου παντρεύτηκε τον Γιώργο Μακρή – Φωτογραφίες από τη γιορτή

Η Βουγιουκλάκη 30 χρόνια πριν-Η σπάνια φωτό με αγορέ μαλλί & ο κομμωτής που επιμελήθηκε το look της!