in

Αναστασία – «Το έπαθα μέσα στο ίδιο μου το σπίτι, είπα ότι δεν μου αξίζει αυτό το πράγμα»

Η Αναστασία ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Αστερόσκονη» με τον Νίκο Γρίτση και την Στεφανία Γατσάκου. Η νεαρή καλλιτέχνιδα μίλησε για τις κρίσεις πανικού που πάθαινε και τη βοήθεια του ψυχολόγου που ζήτησε.

«Ξεκίνησα σε ψυχολόγο μετά από 11 χρόνια γιατί το είχα άρνηση, οπότε έχω μία μεγαλύτερη βοήθεια. Μέχρι στιγμής αυτά που μου έχει πει είναι πράγματα που τα έχω σκεφτεί, απλά σίγουρα σου ανοίγει κάποιους μεγαλύτερους ορίζοντες και σε βάζει σε δρόμους που παίζει να μην έχεις σκεφτεί. Το μεγαλύτερό μου πρόβλημα ήταν οι κρίσεις πανικού, για αυτό πήγα γιατί το έπαθα μέσα στο ίδιο μου το σπίτι κι είπα ότι δεν μου αξίζει αυτό το πράγμα.» εξομολογήθηκε η Αναστασία.

«Το λάθος που έκανα ήταν ότι έλεγα πως έχω ένα καλοκαίρι μπροστά μου. Όχι, δεν έχω ένα καλοκαίρι, έχω ολόκληρη τη ζωή μπροστά μου.» πρόσθεσε η Αναστασία.



Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

65525

Τροχαίο στο Κερατσίνι – Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε φανάρι – Απεγκλωβίστηκε με τραύματα ο οδηγός

Ασλανίδης σε Δέδε για Τέμπη – «Παραπληροφορείτε τον κόσμο, η έκθεση σας είναι για τα σκουπίδια»