Όλο και περισσότεροι άνθρωποι τα τελευταία χρόνια εκφράζουν την επιθυμία να γίνουν vegan . Ωστόσο ο λόγος που το επιλέγουν διαφέρει κατά περίπτωση. Σήμερα ξεχωρίζουμε δύο βασικές κατηγορίες, τους vegetarians, που δεν καταναλώνουν σάρκα ζώων, όπως κρέας, ψάρι ή πουλερικά, και τους vegans, που επιπλέον αποκλείουν την κατανάλωση γαλακτοκομικών, αβγών και άλλων συστατικών που προέρχονται από τα ζώα. Πολλές μελέτες έχουν αποδείξει την ευεργετική επίδραση της χορτοφαγικής κατά βάση διατροφής στην υγεία αλλά και στο περιβάλλον.
- Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια
GIPHY App Key not set. Please check settings