Ένα πάρτι πριν από τον επερχόμενο γάμο της με τον Τζέικ Μέντγουελ πραγματοποίησε η Αμαλία Κωστοπούλου στο Σεν Τροπέ.
- Η κόρη του Πέτρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού πέρασε χρόνο με τις φίλες και την αδερφή της, Αλεξάνδρα. Μέσα από φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αμαλία Κωστοπούλου την Τρίτη 22 Ιουλίου στα social media, έδειξε τις στιγμές που μοιράστηκαν με αφορμή τον επικείμενο γάμο που πρόκειται να τελεστεί το 2026 στην Ελλάδα.
Πριν από περίπου έναν μήνα, η Αμαλία Κωστοπούλου είχε οργανώσει ακόμη ένα πάρτι με αφορμή τον γάμο της, εκείνη τη φορά στη Χαβάη, με μέλη της οικογένειάς της.
Δείτε φωτογραφίες

















Η Αμαλία Κωστοπούλου και ο αρραβωνιαστικός της συμπλήρωσαν πρόσφατα δύο χρόνια σχέσης. Η ίδια είχε ανακοινώσει τον αρραβώνα τους τον Φεβρουάριο του 2025, ενώ όπως έχει ήδη αποκαλύψει, ο γάμος τους αναμένεται να τελεστεί το 2026 στην Ελλάδα. Μάλιστα, η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου προχώρησε πριν λίγο καιρό και στην πρώτη πρόβα νυφικού.




GIPHY App Key not set. Please check settings