in

Άλσος Βεΐκου ΤΩΡΑ – Από βεγγαλικά προκλήθηκε η φωτιά – Προσήχθησαν τρεις ανήλικοι

Στην αποκάλυψη ότι η φωτιά στο Άλσος Βεΐκου το απόγευμα της Κυριακής προκλήθηκε από χρήση βεγγαλικών καθώς και για το ότι έχουν προσαχθεί τρεις ανήλικοι στα πλαίσια της έρευνας που διεξάγεται, προχώρησε ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Βασίλης Κικίλιας.

  • Στην ανάρτησή του στο Χ ο κ. Κικίλιας κάνει λόγο για μια «πολύ επικίνδυνη πυρκαγιά» χαρακτηρίζοντας «σοκαριστικό» το γεγονός ότι προκλήθηκε από βεγγαλικά και έχουν προσαχθεί τρεις ανήλικοι.

«Εφιστώ την προσοχή των γονιών και για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνω: οι εμπρηστές, είτε από αμέλεια, είτε από πρόθεση, με το νέο νόμο τιμωρούνται με βαριές ποινές» καταλήγει στην ανάρτησή του ο υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας.

  • Η ανάρτηση του Βασίλη Κικίλια

Χθες, αργά το απόγευμα, στο Άλσος Βείκου εκδηλώθηκε μια πολύ επικίνδυνη πυρκαγιά και χρειάστηκε η επέμβαση όχι μόνο επίγειων αλλά και ενάριων μέσων της πυροσβεστικής, που επιχείρησαν με το τελευταίο φως της ημέρας, για να κατασβεστεί πριν επεκταθεί.

  • Είναι σοκαριστικό ότι η πυρκαγιά προκλήθηκε από χρήση βεγγαλικών και προσήχθησαν τρεις ανήλικοι.

Εφιστώ την προσοχή των γονιών και για μια ακόμη φορά επαναλαμβάνω: οι εμπρηστές, είτε από αμέλεια, είτε από πρόθεση, με το νέο νόμο τιμωρούνται με βαριές ποινές.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Δείτε ζωντανή εικόνα – Έφτασε ο 7στερος Παναθηναϊκός στην Αθήνα. Συγκίνηση και περηφάνεια

Δημήτρης Σταρόβας – Σε αναμονή για το εξιτήριο – «Μέχρι μεθαύριο θα έχει βγει»