in

ALPHA – Ποιος παίρνει την θέση του Μάνεση τα Σαββατοκύριακα;

Στον Alpha αλλά χωρίς το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Σαββατοκύριακου παραμένει τη νέα σεζόν ο Νίκος Μάνεσης. Ποιος θα τον αντικαταστήσει;

Ο δημοσιογράφος ναι μεν ανανέωσε με τον σταθμό το συμβόλαιό του ωστόσο ζήτησε να μην παραμείνει στην παρουσίαση των δελτίων του ΣΚ, τα οποία και παρουσιάζει από το 2009. Η απόφαση της διακοπής ανήκει αποκλειστικά στον ίδιο καθώς επιθυμία του είναι να παραμείνει μόνο στην εκπομπή του “Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση”. Όσο για το ποιος θα πάρει τη θέση του στο δελτίο, φαίνεται πως προκρίνεται η λύση να καλυφθεί η θέση εκ των έσω και να μην υπάρξει πρόσωπο από μεταγραφή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόσωπο που φαίνεται πιο πιθανό με τα μέχρι στιγμής δεδομένα για να αναλάβει τη θέση, δεν είναι άλλο από την πολύ έμπειρη συνάδελφο, Μαρία Νικόλτσιου.

Η Μαρία όχι μόνο είναι χρόνια στο κανάλι αλλά έχει και τεράστια εμπειρία στο κεντρικό δελτίο καθώς είναι ο άνθρωπος που αντικαθιστά τον Αντώνη Σρόιτερ τις καθημερινές όταν εκείνος παίρνει άδεια κατά τη διάρκεια της σεζόν ή τους καλοκαιρινούς μήνες κράτοντας μάλιστα τον πήχη της τηλεθέασης εξίσου ψηλά.

Όσο για τη δική της θέση στο μεσημεριανό δελτίο που παρουσιάζει με την Εφη Μπαρμπάτση και πάλι φαίνεται πως θα επιχειρηθεί αντικατάσταση εκ των έσω με κάποιον από τους δημοσιογράφους που ήδη ενίοτε υπηρετούν το συγκεκριμένο πόστο.

Τι νομίζετε;

-3 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

ΗΣΑΠ – Έκτακτη αλλαγή λόγω τεχνικού προβλήματος. Που δεν πραγματοποιούνται δρομολόγια

Θεσσαλονίκη ΤΩΡΑ – Ένοχα κρίθηκαν τα δύο άτομα που ξέχασαν το 9χρονο αγοράκι μέσα σε σχολικό λεωφορείο