in

Ποιοι είναι αυτοί ; Άλλο ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε

Γνωστό ζευγάρι της ελληνικής showbiz χώρισε και μόλις έγινε γνωστό. Χώρισε και το ανακοίνωσε on camera! «Είμαι ελέυθερος, έχω χωρίσει εδώ και τρεις εβδομάδες. Δεν είμαστε πλέον μαζί, της εύχομαι όμως τα καλύτερα, όλα καλά. Τώρα θέλω να αφοσιωθώ στη δουλειά μου» είπε ο Τίτος Λαχανάς αποκαλύπτοντας έτσι τον χωρισμό του από την Αριστέα Αλεξανδράκη.

 

 

Να σας θυμίσουμε ότι γνωρίστηκαν μέσα στο Fame Story και έγιναν ζευγάρι λίγο πριν το μουσικό show ρίξει αυλαία και τώρα ο τραγουδιστής αποκάλυψε στο Breakfast@star ότι δεν είναι πια μαζί με την Αριστέα.

  • Ο Τίτος σε παλιότερη συνέντευξή του είχε πει για την Αριστέα Αλεξανδράκη: “Με την Αριστέα είχαμε από την πρώτη μέρα που συναντηθήκαμε καλή επαφή. Είχαμε χημεία, αλλά δεν υπήρχε κάποιο άλλο συναίσθημα. Είναι ένα κορίτσι που δεν μπορείς να προσεγγίσεις εύκολα. Ήταν πιο κλειστή, φαινόταν κιόλας, νομίζω, και από τη στάση του σώματός της. Στη διάρκεια του σόου απομακρυνθήκαμε λίγο, αλλά τα βρήκαμε πράγματι τη βραδιά του ΝΟΧ. Πιο νωρίς δεν θα τολμούσα να την προσεγγίσω. Την πρώτη κίνηση την έκανε η Αριστέα, όταν έπρεπε να βγάλουμε μια φωτογραφία όλοι μαζί και με φώναξε να καθίσω δίπλα της, και τότε σκέφτηκα: «Μάλλον κάτι συμβαίνει εδώ»”.

Τι νομίζετε;

-1 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μοναξιά – Πόσο αυξάνει τον κίνδυνο θανάτου από καρκίνο

Χαλκιδική ΤΩΡΑ – Θρήνος στην κηδεία της 13χρονης που σκοτώθηκε από κεραυνό. Σε σοκ οι γονείς