in

Άλιμος ΤΩΡΑ – Κλέφτης άρπαξε την αλυσίδα ηλικιωμένης στον αέρα εκπομπής

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη το πρωί της Τρίτης (04.06.2024) στην παραλία Αλίμου, όπου κατά τη διάρκεια ρεπορτάζ ένας νεαρός «βούτηξε» την αλυσίδα από το λαιμό μίας γυναίκας.

  • Στο κανάλι του ΣΚΑΪ στην πρωινή εκπομπή «Σήμερα», ο δημοσιογράφος που έκανε ρεπορτάζ έμεινε άναυδος στο θέαμα της κλοπής. Ο Γιώργος Τσελίκας, ο κάμεραμαν και οι λίγοι λουόμενοι που βρίσκονταν στην παραλία Αλίμου έγιναν μάρτυρες του περισταικού. Ο νεαρός πλησίασε τη γυναίκα την ώρα που εκείνη πήγαινε να μπει στη θάλασσα.

Όταν ο δράστης έφτασε σε κοντινή απόσταση από την ηλικιωμένη, κατάφερε να σπάσει την αλυσίδα με ένα δυνατό τράβηγμα και αφού είδε ότι η αλυσίδα είναι στο χέρι του, άρχισε να τρέχει.

  • «Δεν κατάλαβα τίποτα. Ήταν πολύ ακριβός σταυρός με χοντρή αλυσίδα. Το είχαν τσεκάρει αυτοί», είπε η γυναίκα λίγα λεπτά μετά την επίθεση που δέχτηκε.

Ο δημοσιογράφος που είδε τον δράστη να τρέχει με την αλυσίδα στο χέρι είπε: «Είμαι εδώ από τις 5 παρά το πρωί. Αυτός είχε και συνεργό, ήταν εδώ έκαναν βόλτες, σκέφτηκα κι εγώ ότι θέλουν να κάνουν μπάνιο. Που να πάει το μυαλό μου».

  • Η ομάδα ΔΙΑΣ της αστυνομίας έχει ειδοποιηθεί και φτάνει στο σημείο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Παύλος – Μαρί Σαντάλ – Σπάνιες αδημοσίευτες φωτογραφίες από τον γάμο τους πριν απο 29 χρόνια

Μελίνα Ασλανίδου – «Όταν πέφτεις θύμα εκμετάλλευσης, είναι βάναυσο – Πλέον υπάρχουν όρια»