in

Αλεξάνδρα Νίκα – Οι αδημοσίευτες φωτογραφίες από την δεξίωση του γάμου της με τον Κωνσταντίνο Αργυρό

Η Αλεξάνδρα Νίκα μοιράστηκε στα social media φωτογραφίες της από την δεξίωση του γάμου της.

Η καλλονή σύζυγος του Κωνσταντίνου Αργυρού έλαμπε από ευτυχία στο ιδιαίτερο νυφικό της Celia Kritharioti αλλά και στο φόρεμα που επέλεξε αργότερα στη δεξίωση.

Ο γάμος του ζευγαριού έγινε στις 7 Ιουλίου σε ένα πολυτελές θέρετρο στην Αθηναϊκή Ριβιέρα με κουμπάρους τη Μαριάννα Λάτση και τον επιχειρηματία Έρικ Βασιλάτος, στενοί φίλοι του τραγουδιστή.

Το ζευγάρι είναι μαζί από το 2023 ενώ ο ερχομός του γιου του τον περασμένο Νοέμβριο ολοκλήρωσε την προσωπική του ευτυχία.

«Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα. Είναι ό,τι πιο όμορφο υπάρχει στη ζωή. Όταν τον βλέπεις πρώτη φορά και συνειδητοποιείς πως αυτό είναι κάτι δικό σου, δεν μπορείς να διανοηθείς το τι συναισθήματα βγαίνουν από μέσα σου και τι συμβαίνει εκείνη τη στιγμή. Είναι το απόλυτο» είχε εξομολογηθεί ο τραγουδιστής στο Tik Tok για τον ερχομό του γιου του.

Δες τις φωτογραφίες που δημοσίευσε η Αλεξάνδρα Νίκα:

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Πακέτο €1,5 δισ. για φοροελαφρύνσεις στη μεσαία τάξη – Τι θα περιλαμβάνει το «καλάθι» της ΔΕΘ

Στον ανακριτή Κέρκυρας οι γονείς και ο παππούς της 4χρονης που πνίγηκε σε πισίνα στους Παξούς