in

Παυλόπουλος σε Οικονόμου – «Τροφοδότησες πολλά σενάρια με την χθεσινή απουσία σου»

Πιστοί στο τηλεοπτικό τους πόστο βρέθηκαν εκ νέου ο Άκης Παυλόπουλος και ο Δημήτρης Οικονόμου, το πρωινό της Τετάρτης, στην εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, νωρίς νωρίς, στην έναρξη του ενημερωτικού μαγκαζίνο, οι δυο δημοσιογράφοι θέλησαν να διακωμωδήσουν ολίγον την χθεσινή απουσία του δεύτερου.

  • «Καλημέρα σας, κυρίες και κύριοι! Καλημέρα σε όλους! Εδώ είμαστε, ορίστε, φαγώθηκαν μερικοί «που ήσουν; Έλειψες». Πόσο έλειπα δηλαδή; Μισή μέρα λείπαμε» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Οικονόμου για να τον τσιγκλήσει, με χιούμορ, ο τηλεοπτικός του παρτενέρ, Άκης Παυλόπουλος σχολιάζοντας πως «ναι βέβαια, γιατί τροφοδότησες σενάρια! Πολλές συζητήσεις».

Με αυτή την πάσα, δε, ο Δημήτρης Οικονόμου υπογράμμισε πως «σενάρια ε; Αυτό είναι το κακό. Το κακό σε περίοδο μεταγραφών είναι πως δεν πρέπει να λείπεις. Δηλαδή τώρα είναι η περίοδος πήγαινε-έλα, από δω, από εκεί, φεύγει ο ένας, έρχεται ο άλλος, ξανάρχεται κι άλλος, τρίτος, τέταρτος. Δεν ξέρει κανείς που θα κάτσει η μπίλια».

  • «Οπότε σου λέει… άμα λείπεις τώρα, κάτι γίνεται! Τίποτα δεν γίνεται όμως, εδώ είμαστε, στη δουλειά μας κανονικά» συμπλήρωσε ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτική εκπομπής για να συνεχιστεί η γνώριμη της ροή την Τετάρτη στον ΣΚΑΪ.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Φωτιά στην Πλάτη Μεσσηνίας ΤΩΡΑ – Επιχειρούν δύο αεροσκάφη

Κουνούπια – SOS στην Ευρώπη για Δάγκειο και Ιό Δυτικού Νείλου