in

Αιμίλιος Χειλάκης – «Η εφηβεία με οδήγησε σε αυτό που είμαι σήμερα»

Ο Αιμίλιος Χειλάκης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι Παρέα» και στην Άννα Ζηρδέλη.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος το καλοκαίρι περιοδεύει σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Μόνος με τον Άμλετ», μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον θυμό της κοινωνίας, ενώ τόνισε ότι θα επαναλάμβανε τα ίδια λάθη.

«Θα διάλεγα μία μάσκα που δεν είναι θυμωμένη. Γιατί είμαστε σε μεγάλο θυμό και θα πρέπει οι άνθρωποι οι οποίοι μας καθοδηγούν στη σκέψη, ένας από αυτούς προσπαθώ να είμαι εγώ, να μιλήσει για την ηρεμία»

Και πρόσθεσε: «Αν ξεκινούσα από την αρχή θα έκανα ξανά τα ίδια λάθη, και είναι πολύ σοφό, γιατί από τα λάθη μας μαθαίνουμε. Άντε, καναδυό δε θα τα έκανα, γιατί ήταν δύσκολα και επίπονα, αλλά νομίζω πως για να μπορέσω να σας μιλάω έτσι, με την ηρεμία που σας μιλάω τώρα, θα έπρεπε να έχω περάσει όλο τον θυμό μου της εφηβείας μου.

Είχα πάρα πολύ ωραία εφηβεία, και ευτυχώς η εφηβεία με οδήγησε να είμαι σε αυτό που είμαι σήμερα».

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νέα εξάρθρωση σπείρας που έκλεβε μετασχηματιστές στη Θεσσαλία

Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν υπολογιστή με Windows ως δρομολογητή