in

AngryAngry

Αγρίνιο ΤΩΡΑ – Άγριος ξυλοδαρμός εστιάτορα από πελάτες επειδή δεν τους άρεσε το φαγητό

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε λίγο μετά τα μεσάνυχτα Σαββάτου (01.06.2024) σε κατάστημα εστίασης στο Αγρίνιο, όταν παρέα τριών Ρομά, ξυλοκόπησαν άγρια 52χρονο εστιάτορα.

Οι τρεις δράστες ζήτησαν φαγητό από εστιατόριο στο Παναιτώλιο Αγρινίου και μόλις τους σερβιρίστικε ο ένας εξ αυτών φέρεται να έκανε έντονες παρατηρήσεις στον εστιάτορα σχετικά με το φαγητό και ήταν επιθετικός.

Ο επαγγελματίας θέλησε να τον οδηγήσει εκτός του καταστήματος, όταν δέχθηκε σφοδρά χτυπήματα στο κεφάλι απο δεύτερο άτομο της παρέας, που χρησιμοποίησε γκλοπ.

Επικράτησε αναστάτωση, και όπως γράφει το agriniopress.gr, επί τόπου έσπευσαν πολίτες και σύμφωνα με πληροφορίες ακολούθησε συμπλοκή, με τους τρεις Ρομα αμέσως μετά να εξαφανίζονται.

Ο 52χρονος, αιμόφυρτος, δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από διασώστες του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο.

Το γκλοπ που χρησιμοποιήθηκε για την επίθεση κατασχέθηκε απο τους αστυνομικούς, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι αναζητήσεις για την ανεύρεση των δραστών, που έχουν μηνυθεί από το θύμα. Σε βάρος τους έχει σχηματισθεί δικογραφία για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης και παράβασης του νόμου περι όπλων.

Το αιματηρό επεισόδιο έχει προκαλέσει αναστάτωση στο Παναιτώλιο, με τους κατοίκους να εκφράζουν την οργή τους για την παραβατική συμπεριφορά συγκεκριμένων Ρομά της περιοχής.

Το πρωί του Σαββάτου, με αφορμή το αιματηρό περιστατικό, πραγματοποιήθηκε αστυνομική επιχείρηση σε οικίες Ρομά του Παναιτωλίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, γράφει το agrinionews.gr έγινε έφοδος σε 3-4 οικήματα ενώ στο πλαίσιο των ελέγχων σε ένα από αυτά εντοπίστηκαν επτά μολότοφ και φυσίγγια.

Μια 20χρονη γυναίκα που βρισκόταν στο χώρο – φέρεται να είναι σύζυγος ενός εκ των ατόμων που αναζητούνται – συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί όπλων.

Οι φερόμενοι ως δράστες του ξυλοδαρμού παραμένουν άφαντοι καθώς έσπευσαν να εξαφανιστούν μετά το επεισόδιο.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Απίστευτο – Από θαύμα ζει στρίπερ. Δέκα λεπτά πριν το τροχαίο καθόταν στην καφετέρια της Συγγρού…

Δείτε αποκαλυπτική φωτογραφία – Το ιδιαίτερο με την Κυριακή Κατσογρεσάκη στην “Φάρσα”