Ένα άγριο έγκλημα στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα προκάλεσε έχει προκαλέσει την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ.
Σε διαμέρισμα 1ου ορόφου κτιρίου, στη συμβολή των οδών Σεράφη και Χάλης, εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ», δεμένος με πλαστικά δεματικά και άγρια χτυπημένος μέχρι θανάτου, ένας 31χρονος Ουκρανός, καθώς κι ένας 48χρονος ομοεθνής του, που κατάφερε να λυθεί και να καλέσει την Αστυνομία.
Στο σημείο έχει μεταβεί και κλιμάκιο της Ασφάλειας και των Εγκληματολογικών Ερευνών για να διαπιστώσουν τι ακριβώς τους συνέβη, ώστε να ταυτοποιηθούν και να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι το ταχύτερο δυνατόν.
Τι είπε ο 48χρονος στις Αρχές
Στο διαμέρισμα εντοπίστηκαν πολλές ηλεκτρονικές συσκευές, η προέλευση των οποίων ελέγχεται από τις Αρχές.
Όσον αφορά στις συνθήκες, υπό τις οποίες σημειώθηκε η δολοφονία του 31χρονου, ο 48χρονος, που βρισκόταν στο σημείο, τραυματισμένος, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι εισέβαλαν στο σπίτι τέσσερα άτομα, τους έδεσαν και τους χτύπησαν, κάτι που, ωστόσο, δεν φαίνεται να γίνεται πιστευτό από τους αστυνομικούς.



GIPHY App Key not set. Please check settings