in

Άγιος Έρωτας – Αυτή σειρά έρχεται μετά το τέλος του Σασμού

Με τη σειρά «Άγιος έρωτας» θα αντικαταστήσει τον Σασμό ο Alpha όπως όλα δείχνουν φέρνοντας την ανατροπή την τελευταία στιγμή.

Στο κανάλι σχεδιάζουν τις αλλαγές της ερχόμενης σεζόν εδώ και καιρό καθώς ο Σασμός, ο οποίος αποτέλεσε τη ραχοκοκαλιά για τον Alpha εδώ και 3 χρόνια, δε θα βρίσκεται στο πρόγραμμα. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες έδειχναν πως το κανάλι θα έφερνε την αντικατάσταση με ένα άλλο βιβλίο του Σπύρου Πετρουλάκη και τη σειρά «Παναγία της φωτιάς».

Όπως αποκαλύπτει όμως τώρα η RealNews, η ανατροπή έγινε με τον Alpha να προχωράει με τη σειρά «Άγιος έρωτας» για το νευραλγικό slot των 21:00.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ένα love story εποχής στο οποίο κεντρικό πρόσωπο είναι ένας νεαρός παπάς ο οποίος επιστρέφει στην πόλη του μετά από μακρά απουσία. Η σειρά θα διαδραματίζεται σε επαρχιακή πόλη της Ελλάδας λίγο μετά τον εμφύλιο ενώ στο επίκεντρο βρίσκεται μια πλούσια οικογένεια η οποία κυριαρχεί στην περιοχή και έχει ένα εμπορικό κέντρο στο οποίο δουλεύει η μισή πόλη.

Στην ιστορία δημιουργούνται ερωτικά μπερδέματα τόσο στους νεαρότερους πρωταγωνιστές όσου και στους μεγαλύτερους ενώ πάντα στο επίκεντρο θα βρίσκεται ο παπάς. Ο «Άγιος έρωτας» βασίζεται σε ξένο σίριαλ το οποίο θα προσαρμοστεί.

Τι νομίζετε;

-2 Points
Upvote Downvote

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Έλενα Λυσάνδρου – Ξέχασε να φορέσει το σουτιέν της και ιδού τα αποτελέσματα….

Ξυλοκόπησε άγρια καθαρίστρια αφού πρώτα προσπάθησε να την βιάσει