Μία από τις πιο αγαπημένες και διαχρονικές σειρές του Mega, που δυστυχώς δεν πρόλαβε να ολοκληρωθεί, επιστρέφει φέτος με τη μορφή δύο ταινιών.
Όπως έχει γίνει γνωστό, η θρυλική σειρά του Απόστολου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου μεταφέρετε στη μεγάλη οθόνη σε σενάριο και σκηνοθεσία του πρώτου. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, που στη σειρά του 2000 ερμήνευσαν η Ελένη Ράντου, η Χρύσα Ρώπα, η Ελένη Καστάνη και η Άβα Γαλανοπούλου, έχουν τώρα αναλάβει η Βασιλική Ανδρίτσου, η Παναγιώτα Βλαντή, η Μαρία Λεκάκη και η Ελένη Ουζουνίδου.
Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποια από τις παλιές πρωταγωνίστριες θα εμφανιστεί στο νέο “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”, ωστόσο ο Θανάσης Πατριαρχέας αποκάλυψε μέσα από ένα Instagram story του ότι έχει ενταχθεί στο καστ και ξεκίνησε τα γυρίσματά του.
GIPHY App Key not set. Please check settings