Η διατροφή μας μπορεί να αποκαλύψει πολλά για εμάς. Αλλά μπορεί η επιλογή τροφών να αποκαλύψει αν έχουμε ψυχοπαθητικά χαρακτηριστικά;
Οι επιστήμονες ερευνούν συνεχώς πώς οι διατροφικές προτιμήσεις μας συνδέονται με την προσωπικότητά μας. Από τη γέννησή μας, τείνουμε να προτιμούμε γλυκές γεύσεις σε σχέση με πικρές και ξινές (και μην δοκιμάσετε να δώσετε λεμόνι σε ένα μωρό για να το επιβεβαιώσετε), αλλά με την πάροδο του χρόνου οι προτιμήσεις μας εξελίσσονται. Μια μελέτη διερεύνησε τη σύνδεση μεταξύ των ατομικών διατροφικών επιλογών και πιθανών αντικοινωνικών χαρακτηριστικών προσωπικότητας, και τα αποτελέσματα είναι ενδιαφέροντα.
Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια
GIPHY App Key not set. Please check settings