in

OMGOMG

«Οικογενειακή τραγωδία με τον θάνατο του Θανάση στην έκρηξη – Νεκρή και η σύζυγος πριν απο έναν χρόνο

Μια νέα τραγωδία έπληξε την οικογένεια του Θανάση Κωνσταντίνου, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε ένα φρικτό ατύχημα στο εργοστάσιο πίσσας στο Αγρίνιο. Μόλις έναν χρόνο μετά τον χαμό της συζύγου του, ο Θανάσης βρήκε τραγικό θάνατο όταν μια ισχυρή έκρηξη συγκλόνισε το εργοτάξιο όπου εργαζόταν.

 

 

Το Χρονικό 

 

Ο 52χρονος άνδρας βρήκε μαρτυρικό θάνατο, αφού οι φλόγες τον παγίδευσαν μέσα σε κοντέινερ μετά την έκρηξη.

Η μητέρα του είναι συγκλονισμένη και αδυνατεί να πιστέψει την ξαφνική απώλεια του γιου της. Η τελευταία τους συνάντηση ήταν το απόγευμα της προηγούμενης ημέρας, όταν ο Θανάσης αναχώρησε από το Μενίδι για να επιστρέψει στο Αγρίνιο, όπου εργαζόταν στο εργοτάξιο της Λεπενού.

“Ο εγγονός μου έμεινε μόνος του”, είπε με λυγμούς στο Star, καθώς πριν από ενάμιση χρόνο είχε χάσει τη μητέρα του.

 

  • “Έγινε έκρηξη, βγήκε να δει τι έγινε και εκεί εγκλωβίστηκε. Η γυναίκα του είχε πεθάνει πριν ενάμιση χρόνο, τώρα πέθανε και αυτός. Το παιδί του σπουδάζει στη Λάρισα, πρέπει να το φέρουμε στην Αθήνα να μην είναι μόνο του… Ούτε μάνα, ούτε πατέρας. Είχανε τόσο καλό δεσμό πατέρας και γιος”, περιέγραψε.

Λίγο μετά τις 08:00 το πρωί, ακούστηκε μια ισχυρή έκρηξη από το εργοτάξιο παρασκευής πίσσας, που προκάλεσε τον θάνατο του Θανάση και τραυμάτισε έναν ακόμη εργαζόμενο.

Η μητέρα του περιέγραψε τη στιγμή που ακούστηκαν οι εκρήξεις: “Βλέπω μια φωτιά μεγάλη. Ακούγονταν μπαμ, μπαμ, μεγάλες εκρήξεις. Έμαθα ότι είναι χτυπημένος λίγο στο χέρι”.

 

 

Το βίντεο Ντοκουμέντο:

 

 

Ένα ερασιτεχνικό βίντεο κατέγραψε τους διαδοχικούς εκκωφαντικούς ήχους και το χάος που ακολούθησε, κάνοντας την περιοχή να μοιάζει με εμπόλεμη ζώνη.

Τη στιγμή της έκρηξης, ο Θανάσης Κωνσταντίνου ήταν εγκλωβισμένος στο κοντέινερ, δίπλα στο μηχάνημα παραγωγής πίσσας, και δεν κατάφερε να διαφύγει. Ο θάνατός του ήταν μαρτυρικός.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας δεν είχε χρόνο να αντιδράσει. Ευτυχώς, οι υπόλοιποι εργάτες κατάφεραν να διαφύγουν όταν άκουσαν την έκρηξη και έτσι σώθηκαν.

 

 

Οι Έρευνες των Αρχών

Οι αρχές προσπαθούν να διαλευκάνουν τα αίτια της έκρηξης, με τις έρευνες να επικεντρώνονται σε ένα μηχάνημα που φέρεται να ήταν για καιρό εκτός λειτουργίας. Υπάρχουν υποψίες ότι η έλλειψη σωστής συντήρησης μπορεί να έπαιξε ρόλο στο δυστύχημα, και οι αρχές αναζητούν απαντήσεις μέσα από τις καταθέσεις των εργαζομένων.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Μόνο ΕΔΩ – Το “παζλ” των προσώπων που θα πλαισιώσουν την Σκορδά στο MEGA. Όλο το ρεπορτάζ…

Αποκλειστικό – Έρχεται νέα lifestyle εκπομπή στον ΣΚΑΙ από Σεπτέμβρη…