in

AngryAngry WTFWTF

Αφαίρεσε το προφυλακτικό κρυφά από την ερωμένη του και καταδικάστηκε για βιασμό

Μια ιδιαίτερη υπόθεση εκδικάστηκε από δικαστήριο της Βρετανίας με κατηγορούμενο έναν άντρα ο οποίος «έφαγε» 4 χρόνια και 3 μήνες για βιασμό, καθώς αφαίρεσε το προφυλακτικό εν αγνοία της γυναίκας με την οποία έκανε συναινετικό σεξ.

  • Ο 39χρονος Guy Mukendi, κρίθηκε ένοχος στις 2 Απριλίου 2024 από τους δικαστές του Inner London Crown Court για βιασμό εξαιτίας του προφυλακτικού που έβγαλε κρυφά.

Η καταγγελία έγινε από την ερωμένη του στις 9 Μαΐου του περασμένου έτους. Η γυναίκα είχε συναινέσει να κάνει σεξ με τον Mukendi, αρκεί να φορούσε προφυλακτικό. Αλλά κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης, αφαίρεσε την προστασία χωρίς να το γνωρίζει.

  • Η αστυνομία συνεργάστηκε με το θύμα για να αποκτήσει σε screenshots τα μηνύματα που έστειλε ο Mukendi στα οποία ζητούσε συγγνώμη για την αφαίρεση του προφυλακτικού και στα οποία προσπαθούσε να εξηγήσει τις πράξεις του λέγοντας ότι είχε καιρό να κάνει σεξ.

Στη συνέχεια διέγραψε τα μηνύματα, αλλά τα screenshots συνέβαλαν στην καταδίκη του.

  • Οι διώξεις για μη συναινετική αφαίρεση προφυλακτικού, η οποία διώκεται ως βιασμός σύμφωνα με την αγγλική και ουαλική νομοθεσία, είναι πολύ σπάνιες εξαιτίας της ελλιπούς αναφοράς, δήλωσε η αστυνομία.

Ο αστυνομικόςΤζακ Ερλ, επικεφαλής της έρευνας, δήλωσε στο Skynews:

 

«Καθ’ όλη τη διάρκεια αυτής της έρευνας ο Mukendi αρνήθηκε κάθε αδίκημα – αλλά οι αστυνομικοί μας δημιούργησαν μια πειστική υπόθεση εναντίον του ώστε να μην αφήσει καμία αμφιβολία στους ενόρκους. Ήμασταν αφοσιωμένοι στο να εξασφαλίσουμε δικαιοσύνη για το θύμα και θα συνεχίσουμε να ευαισθητοποιούμε την κοινή γνώμη ότι αυτό το έγκλημα είναι μια μορφή βιασμού. Το θύμα έκανε το σωστό που κάλεσε αμέσως την αστυνομία και η γενναιότητά της δεν πρέπει να επισκιάζεται», κατέληξε.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ηράκλειο Κρήτης ΤΩΡΑ – Έφτιαχνε στάμπες επώνυμων φιρμών για ρούχα «μαϊμούδες»

Ο Άρης Σοϊλέδης ξεκαθαρίζει για τη δήλωσή του περί “κουραστικής δημοσιότητας”