in

OMGOMG

Άδωνις Γεωργιάδης – “Με το νέο σύστημα για ραντεβού στα νοσοκομεία προσθέσαμε 7 εκατομμύρια περισσότερα τον χρόνο”

Στο νέο σύστημα με το οποίο θα κλείνουν ραντεβού οι πολίτες και στα νοσοκομεία από την 1η Οκτωβρίου, μέσω του 1566, αναφέρθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Άδωνις Γεωργιάδης, αποκαλύπτοντας ότι με τον τρόπο αυτό προστέθηκαν 7 εκατομμύρια τον χρόνο στα 3 εκατομμύρια που ήταν διαθέσιμα με το υπάρχων σύστημα.

  • «Σκοπός είναι να κάνουμε την πρόσβαση σε ραντεβού με γιατρό πανεύκολη – μιλάμε για τα πρωινά δωρεάν ραντεβού» είπε στο Action24 ο υπουργός Υγείας εξηγώντας ότι ήδη «70 νοσοκομεία έχουν ανεβάσει τα ραντεβού τους στην πλατφόρμα».

Ο Α. Γεωργιάδης για τα απλήρωτα απογευματινά χειρουργεία & το ενδεχόμενο δημιουργίας νέων κομμάτων

  • Αφού υπενθύμισε πως «όταν κάναμε την πλατφόρμα με τους συμβεβλημένους ιατρούς του ΕΟΠΥΥ, πήγαμε από τους 3 μήνες αναμονή, στις 3 ημέρες» σημείωσε ότι «το σύνολο των διαθεσίμων ραντεβού στα νοσοκομεία ήταν 3 εκατ. τον χρόνο και σου έδινε αναμονή από 1 έως 4 μήνες ανάλογα την ειδικότητα και το νοσοκομείο. Με το νέο σύστημα προσθέσαμε αλλά 7 εκατομμύρια ραντεβού και τα 3 τα κάναμε 10 λόγω της κεντρικής διαχείρισης».

Όπως εξήγησε «μόλις τα καταγράψαμε φάνηκαν τα κενά. Χωρίς να δώσουμε ούτε ένα ευρώ επιπλέον, δώσαμε επιπλέον 7 εκατομμύρια ραντεβού».

Όσον αφορά, δε, τις καταγγελίες για καθυστερήσεις στις πληρωμές των γιατρών για τα απογευματινά χειρουργεία, ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε ότι είναι απλήρωτοι για τα 2 τελευταία τιμολόγια. Τα χρήματα υπάρχουν, κανείς δεν θα τα χάσει, είναι θέμα εκκαθάρισης. Είναι διαδικαστικό θέμα».

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Ο Αναδιώτης μετά την τοποθέτηση για τις αμβλώσεις – «Είπα τη δική μου αλήθεια, είμαι καλά με τη συνείδησή μου»

Στάθης Μαντζώρος- «Αποφύγαμε το μοιραίο, με ακούει στο τηλέφωνο και δακρύζει»