in

CuteCute

Αχαΐα ΤΩΡΑ – Βρέθηκε ζωντανός ο ψαροντουφεκάς μετά από 20 ολόκληρες ώρες ερευνών

Ο νεαρός ψαροντουφεκάς εντοπίστηκε καλά στην υγεία του και το θρίλερ στην Αχαΐα ολοκληρώθηκε. Ο ίδιος φέρεται να είπε πως από κάποια στιγμή και μετά φοβόταν να εμφανιστεί.

  • Ο νεαρός ψαροντουφεκάς στην Αχαΐα είναι καλά στην υγεία του και έχει επιστρέψει κοντά στους δικούς του ανθρώπους. Για ώρες η αγωνία είχε χτυπήσει κόκκινο, καθώς παρά τις έρευνες, δεν είχε εντοπιστεί κανένα σημάδι ζωής. Η υπόθεση όμως αναμένεται να έχει και συνέχεια, καθώς μετά το τέλος της μεγάλης κινητοποίησης, ο υποβρύχιος αλιέας, φέρεται να είπε πως στην πραγματικότητα δεν κινδύνεψε ποτέ. Επέλεξε να εξαφανιστεί, όπως αναφέρουν πληροφορίες που μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ και μένει να διαπιστωθούν οι λόγοι που τον ώθησαν σε αυτή την απόφαση.

Για περισσότερο από 20 ώρες ο 27χρονος που ήταν αγνοούμενος στη θαλάσσια περιοχή Λαμπίρι Αγιαλείας στην Αχαΐα, παρακολουθούσε από απόσταση τη μεγάλη επιχείρηση έρευνας και διάσωσης που είχε στηθεί από το Λιμενικό.

  • Βρισκόταν σε χώρο παραλιακού καταστήματος (beach bar) και φοβούμενος πιθανές επιπτώσεις για παράνομη αλιεία, επέλεξε να κρύβεται όλο αυτό το διάστημα, με σκάφη και βατραχανθρώπους του Λιμενικου, ιδιώτες δύτες, ακόμα και ελικόπτερο να ψάχνουν για ένα σημάδι ζωής του, σε θάλασσα και ξηρά.

Σύμφωνα με το pelop ο 27χρονος που κινητοποίησε τον κρατικό μηχανισμό και εντοπίστηκε στην περιοχή έρευνας το βράδυ της Τρίτης κατέθεσε στου λιμενικούς πως φοβήθηκε και αποφάσισε να κρυφτεί, μέχρι να σταματήσουν οι έρευνες για εκείνον.

  • Απορίας άξιο ωστόσο αποτελεί και το γεγονός πως δεν φρόντισε να ενημερώσει πως είναι καλά στην υγεία του τον φίλο του ο οποίος και είχε δηλώσει στις Αρχές την εξαφάνιση του.

Πρόκειται για το άτομο, με το οποίο μαζί την Δευτέρα είχαν πάει στο Λαμπίρι για νυχτερινή υποβρύχια αλιεία, με τη χρήση ψαροντούφεκου και φακού.

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Avatar

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Κρυσταλλία – “Έχουμε χωρίσει. Μεγαλώνω μόνη μου το παιδί μου”

Κλάμα – Ο Υποφάντης κόρωσε απο την ζέστη στο στούντιο και έτρεξε στον ανεμιστήρα