in

CuteCute

Ο Ντάβλας που εγώ γνωρίζω είναι ένας αξιόπιστος επαγγελματίας με αυθεντικότητα

Η αίσθηση που αφήνει σε μένα ο Ντάβλας μετά απο σχεδόν 25 χρόνια επαφής που έχω μαζί του… είναι αυτή ενός ανθρώπου που αγαπά αυτό που κάνει, που βρίσκει χαρά όχι μόνο στην επιτυχία αλλά και στη διαδρομή, και που δίνει σημασία στην ουσία – στις μικρές στιγμές, στις αυθεντικές επαφές και στις σχέσεις που μένουν.

  • Κι εγώ έχω ζήσει κάποιες απο αυτές. Είναι για πολλούς ο κορυφαίος Pr manager στην χώρα που βρήκε στην “περπατησιά” του πολλούς κακούς μιμητές και αντιγραφείς του.

Αντιγραφείς που “έκαναν καριέρα” με τα ψίχουλα που άφηνε ο Ντάβλας να πέσουν στο πάτωμα απο το Brunch του. Για μένα είναι ένας τύπος που παθιάζεται με τους ανθρώπους του… και μεγαλώνοντας άφησε τον αυτοσαρκασμό και το χιούμορ να κυριαρχήσει στην δημόσια εικόνα του. Κάτι που δείχνει αυθεντικότητα. Στοιχείο σπάνιο στην κοινωνία του σήμερα.

 

 

 

 

 

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Οι “Αταίριαστοι” και ο “μαγικός ζωμός” της πρωϊνής παρέας – Μονοψήφιος ο Λιάγκας