in ,

CryCry OMGOMG

“Μια νύχτα μόνο” – Το κοινό ξαναβάφτισε τον Λάλο που έπιασε το όπλο και τους τρέλανε.

Ο Δημήτρης Λάλος κράτησε και πάλι όπλο στο MEGA και μας γύρισε πίσω στον Alpha, όταν υποδύθηκε τον φονιά στον «Σασμό». Ο τηλεοπτικός Οδυσσέας, πήρε το κουμπούρι και ξεκίνησε να βρει και να σώσει την Αρετή, η οποία είχε πέσει θύμα απαγωγής.

  • Στη σκηνή που κρατάει το “σιδερικό”, οι τηλεθεατές τον αποθεώνουν τόσο για την ερμηνεία του όσο και για τη συγκλονιστική κραυγή του στο τέλος, φωνάζοντας το όνομα της απαχθήσας.

Το αστείο της υπόθεσης είναι πώς εδώ και λίγες μέρες οι τηλεθεατές τον έχουν βαφτίσει και πάλι… αναγράφοντάς τον «Όντι» αντί για Οδυσσέας. Κάτι που αποτελεί το νέο του ψευδώνυμο.

Πάρτε μια γεύση απο τα σχόλια παρακάτω:

Τι νομίζετε;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

GIPHY App Key not set. Please check settings

Νέες αποκαλύψεις για τον νεκρό λιμενικό Νίκο Καρακλά – Το κομμένο υλικό από κάμερα & οι ύποπτες κινήσεις