Η φέτα είναι ένα από τα φαγητά που ή το λατρεύεις ή το απεχθάνεσαι. Πολλοί άνθρωποι έχουν, σε μικρό ή σε μεγαλύτερο βαθμό, δυσκολία στην πέψη των αγελαδινών γαλακτοκομικών προϊόντων. Αν έχετε ανακαλύψει πως τα γαλακτοκομικά σας ενοχλούν, δοκιμάστε τη φέτα. Η καλής ποιότητας φέτα παράγεται από κατσικίσιο γάλα, το οποίο είναι πολύ πιο εύπεπτο για το στομάχι. Για την ακρίβεια, η “φέτα” που παράγεται από αγελαδινό γάλα δεν είναι φέτα αλλά λευκό τυρί, με εντελώς διαφορετικά διατροφικά χαρακτηριστικά.
- Πάτα ΕΔΩ για τη συνέχεια
GIPHY App Key not set. Please check settings